junačina

Zgodni i hrabri suprug pevačice se vratio: Muž Nevene Božović je bio u spasilačkoj misiji u Izraelu

0

Muž Nevene Božović je zbog prirode svog posla bio u Izraelu. 

 

Nikola i Nevena su u srećnom braku u kome su dobili ćerkicu Anku
Nikola i Nevena su u srećnom braku u kome su dobili ćerkicu Anku foto: Instagram / Nevena Božović

Naša poznata pevačica Nevena Božović je u srećnom braku sa Nikolom Ivanovićem. 

 

Nikola je pilot i vlasnik ugostiteljskog objekta, a od pre nekoliko godina postao je i kapetan crnogorske nacionalne aviokompanije “Montenegro Airlines”, i to “Prvi iz Budve”, što on sam voli da naglasi.

 

Zbog prirode svoha posla Nikola je sada leteo u Izrael kako bi evakuisao građane Crne Gore, Srbije i još nekoliko zemalja. 

- Ovo je crnogorska neverovatna posada od šest članova koja je sinoć otputovala na važnu misiju u Izrael i bezbedno vratila crnogorske državljane ovog jutra. Kapetan Nikola Ivanović, kopilot Jovan Šćepanović, perser Goran Vujović, stjuardese Lina Tomašević i Tamara Đurišić, sa menadžerom bezbednosti Draganom Stojkovićem. Otputovali su iz Podgorice za Tel Aviv u 11 uveče i vratili se jutros u 5.50. Jako smo vam zahvalni za vašu posvećenost i uslugu! Na ovom letu su bili i državljani Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, Slovenije, Kosova, Albanije, SAD-a i Švedske- piše u objavi Aerodroma Crne Gore na Instagramu.

 

Nevena i Nikola su se upoznali u kafiću na crnogorskom primorju dok je ona letovala tamo i sasvim slučajno rešila da sedne u kafić čiji je vlasnik ovaj markantni Crnogorac.

 

Sada su srećnom braku i imaju ćerku Anku, a Nevena navodi da je njena ljubav sa Nikolom jedna od najlepših stvari koje su joj desile u životu.

- Veza sa Nikolom je nešto dragoceno što mi se desilo, i zaista sam srećna. Ovo je prvi i poslednji put da ću pričati o emotivnom životu, a što se tiče prethodnih muškaraca sa kojima su me povezivali, to sam uvek demantovala i nema potrebe da se pravi velika fama. Privatnost je nešto što je samo moje i tako treba da ostane. Ne mogu da kažem da je krijem, ali i ne potenciram, jer ne treba po tome da me prepoznaju - izjavila je pevačica jednom prilikom.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker