U BOLNICI

Sinovi su uz nju, odlažu se DIVNI PLANOVI: Sofija Loren hitno operisana nekoliko dana posle 89. rođendana

0

Čuvena glumica Sofija Loren trebalo je ovih dana u Bariju da uživa u danima posvećenim njoj, ali su planovi odloženi zbog njenog zdravstvenog stanja

sofija loren na haute couture reviji modne kuće Armani tokom 80. Filmskog festivala u Veneciji
sofija loren na haute couture reviji modne kuće Armani tokom 80. Filmskog festivala u Venecijifoto: Giandomenico D'Angelo / ipa-agen / PA Images / Profimedia

Živa legenda italijanskog i svetskog filma Sofija Loren moraće da odloži svoje velike planove zbog povrede koju je doživela, javljaju evropski mediji.


Slavna glumica zanimljive životne priče, koja je 20. septembra napunila 89 godina, trebalo je da prisustvuje proslavi koju je Bari planirao za nju, da postane počasna građanka ovog primorskog grada i da otvori četvrti restoran u Italiji koji nosi njeno ime.


Međutim, Coriere della Serra javlja da je Sofija Loren doživela nezgodu kada je pala u svom kupatilu u Ženevi, pa je hitno prevezena u bolnicu.

 

Brzo je odvedena u bolnicu na pregled, a tamo joj je dijagnostikovan prelom butne kosti – rekao je neimenovani izvor.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Popodne je Sofija operisana s pozitivnim ishodom. Sada će morati da prođe kroz kratak period rekonvalescencije, nakon čega sledi put ka potpunoj rehabilitaciji – kaže izvor.


Pored glumice su njeni sinovi Karlo i Edoardo Ponti.

 

Sofija Loren rođena je 20. septembra 1934. godine u Rimu u siromašnoj porodici. Neki od filmova u kojima se istakla su Quo Vadis, Čočara, Brak na italijanski način, Arabeska, Čovek iz La Manče... Dobitnica je više vrednih priznanja, između ostalih Oskara i BAFTA nagrade.

 

BONUS VIDEO

"Seko, ti si kao Sofija Loren!"

 

makonda-tracker