neodoljiv

Ko je devojka koja je osvojila srce NAJZGODNIJEG DASE na svetu? 16 godina je mlađa od njega, venčali su se u TAJNOSTI

0

Zaljubio se do ušiju, a svadba je upričena u uskom krugu prijatelja i porodice 

Kris Evans je oženio Albu Baptistu
Kris Evans je oženio Albu Baptistu foto: Instagram printskirn / teamcevans

Jedan od najzgodnijih glumaca Holivuda, Kris Evans oženio glumicom Albom Baptistom na privatnoj ceremoniji na imanju Kejp Kod u Masačusetsu pre nekoliko dana

 

Evans (42) i Baptista (26) razmenili su zavete u subotu, prema pisanju njujorške stranice Sik na "zaključanom" venčanju gde su gosti potpisivali ugovore o zabrani, a telefoni su bili zabranjeni.

 

Na listi gostiju su navodno bile neke od najvećih holivudskih zvezda, uključujući Roberta Daunija mlađeg, Krisa Hemsvorta i Džeremija Renera koji su, kao i Evans, deo Marvelove franšize.

 

 

Baptista, koji je Portugalac i glumi u Netflik seriji Ratnica redovnica, navodno se zabavlja sa glumcom skoro dve godine.

 

Međutim, njih dvoje su kao par povezani još prošlog novembra kada su viđeni kako uživaju u šetnji ruku pod ruku. Glumac je ostavio koketni komentar na jednom od Baptistinih Instagram postova u vreme kada su se pojavile vesti o njihovoj vezi.

 

Iako je podelio nekoliko snimaka na Instagramu i video snimaka na kojima su zajedno, nikada nisu javno govorili o svojoj romansi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

 

Takođe je objavio njihovu foto montažu na Instagramu kako bi obeležio Dan zaljubljenih.

 

Glumac iz serije Knives Out, koji je izlazio sa nizom poznatih žena, uključujući glumice Lili Kolins, Džesiku Bil i Minku Keli, u prošlosti je podelio svoju želju da se venča. 

 

Porodica i ljubav su najvažniji. Volim ideju tradicije i ceremonije. Imao sam mnogo toga u svom životu, tako da ideja da to stvorim - ne mogu smisliti ništa bolje - rekao je glumac.

 

Bonus video:

 

O čemu je po dolasku u Srbiju pričao čuveni holivudski glumac?

 

 

makonda-tracker