predviđanje veštačke inteligencije

Ljubimac tinejdžerki je BAŠ OSTARIO, ONA je zaustavila vreme: Ovako će najveće zvezde današnjice izgledati za 30 godina

0

Da li vas zanima kako će današnje superzvezde izgledati kad ostare? 

Veštačka inteligencija je pokazala kako će neke od najvećih zvezda današnjice izgledati za 30 i više godina
Veštačka inteligencija je pokazala kako će neke od najvećih zvezda današnjice izgledati za 30 i više godinafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Danas su svi oni zgodni, lepi i poželjni. Redovno pune dnevnu štampu i muške i ženske snove. Međutim, mladost nije večna. 

 

Uz pomoć veštačke inteligencije dobili smo priliku da vidimo kako će najveće zvezde današnjice i Holivuda izgledati kad ostare, za 30 i više godina. 

 

Neki glumci su prikazani kao likovi koje su glumili u filmovima, neki baš kao lično oni, a autor je fotograf Alper Jesiltas, koji ove radove uradio uz pomoć AI tehnologije. 

 

Hajde da vidimo ko će kako izgledati kad dođe u neke ozbiljne godine. 

 

Hari Stajls

Hari je engleski pevač i glumac, koji je karijeru započeo u boj bendu One direction. Može se reći da je lepo ostario.

 

Bili Ajliš

Mlada pevačka zvezda će i za tridesetak godina uspeti da sačuva čelo bez bora. Svaka čast, Bili! 

 

Robert Patinson

Zvezda koja se najviše probila zahvaljujuči serijalu Sumrak saga će, barem sudeći po komentarima na društvenim mrežama, i za trideset godina biti tiha patnja mnogih žena širom sveta. 

 

Margo Robi & Rajan Gosling

Ken i Barbi duo iz aktuelnog filma su tumačili jedna od najlepših žena današnjice Margo Robi i Rajan Gosling. Oni su prikazani kao likovi koje su tumačili u ovom ostvarenju. Margot, koja ima divnu ljubavnu priču, je uprkos godinama zadržala svoju lepotu. 

 

Džoni Dep

Veliki holivudski zavodnik Džoni Dep je prikazan kao kapetan Dežk Sperou, njegov lik iz čuvenog filma Pirati sa Kariba, Obzirom da Džoni ovde ima više od 80 godina, složićete da sjajno izgleda za jednog deku u toj dobi. 

 

Džastin Biber

Džastin je dugo godina važio za ljubimca tinejdžerki širom sveta, a možemo reći da se na njemu nekako najviše vide godine od svih zvezda na ovoj listi. Biber je skorz sed, čelo mu je prekriveno borama, ali je ipak zadržao svoj prepoznatljivi šmek. 

 

Kristijan Bejl

Kristian Bejl, odnosno njegov lik iz filma Američki psiho - Patrik Bejtman. Ne znamo da li je još uvek lud kao u filmu, ali nekim trikom je uspeo da zaustavi vreme. Vrlo mladoliko izgleda, a zaključujući po komentarima, i jako atraktivno. 

 

Ema Stoun

Ema Stoun danas je na pola četvrte decenije, a za 30 godina će biti na pola sedme. Ova slika svakako to ne pokazuje. Ema je očarala i veštačku inteligenciju, koja joj jednostavno nije dala da ostari. Ema će izgleda ostati ceo život devojačkog izgleda.

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker