slučajno se odali

Zbog detalja na njenoj fotografiji mreže gore: Selena Gomez u vezi s 11 godina starijim glumcem?

0

Već neko vreme spekuliše se da američka pevačica i glumica ima novog dečka, a društvenim mrežama kruže fotografije zbog kojih su mnogi sigurni da je Selena sugerisala ko je on

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnja Diznijeva zvezda Selena Gomez (29) već neko vreme se u medijima dovodi u vezu s glumcem Krisom Evansom (40), a zbog njenog pojavljivanja na Tik Toku minulog vikenda svi su sigurni da nije u pitanju samo trač!


Selenina najbolja drugarica i pop zvezda Tejlor Svift pojavila se u emisiji Saturday Night Live, a Gomezova je odlučila da joj javno pruži podršku, i to odevena u krem predimenzionirani džemper. Pažljivom oku fanova nije promaklo da je Kris Evans nosio identičan odevni predmet u filmu Knives Out.

"Ovo nije slučajnost", "Selena nosi Krisov džemper", "Izgleda da neće više da se kriju" neki su od komentara na drtuštvenim mrežama.

Glasine da su Selena i Kris zajedno pojavile su se nedavno, nakon što je glumac počeo da prati mlađu koleginicu na Instagramu. On je potom objavio snimak na kom svira klavir, dok se u pozadini vidi odraz žene s tammnom bob frizurom kakvu ima Selena. Međutim, nijedno od njih dvoje nije se oglašavalo povodom ovih tvrdnji.

 

Selena je u prošlosti imala više veza s poznatim frajerima, a neki od njih su Džastin Biber, Tejlor Lotner, Nik Džonas, Orlando Blum, Vikend, dok je i sam Kris Evans ljubav tražio na javnoj sceni, pa se viđao sa Džesikom Bil, Kristinom Riči, Kejt Bosvort...

 

 

makonda-tracker