nesuđena ljubav

Razlog je BIZARAN i za mnoge NEVEROVATAN: Glumica otkrila zašto nikad nije bila sa Krisom Evansom

0

Zvezda serije "One Tree Hill" Jana Kramer podelila je svoje iskustvo sa Kapetonom Amerika Krisom Evansom i otkrila zašto nikada nije bila u vezi sa njim.

foto: EPA/PAUL BUCK
foto: EPA/PAUL BUCK

Glumica i pevačica Jana Kramer otkrila je da su ona i nedavno proglašeni "najseksi muškarac na svetu" prema magazinu "People" bili na nekoliko dejtova pre više od 10 godina, ali da je sve propalo zbog špargli koje je pojela, a zbog kojih je njen urin imao neprijatan miris, piše Page Six.

 

– Još uvek se osećam pomalo poniženo...Ovo je tako neprijatno – rekla je 38-godišnja Jana Kramer u podkastu "Whine Down".

 

Prema njenim rečima, zvezda filmova o Kapetanu Amerika pozvao ju je u njegov kalifornijski dom da "prespava kod njega dok su njegovi prijatelji iz Bostona u gradu".

 

–Te sam večeri sam jela špargle i otišla u kupatilo da piškim, a on je odmah krenuo za mnom – rekla je i dodala da je otišla na spavanje pre Evansa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kramer (@kramergirl)

 

Kako je priznala, to je bila njena poslednja interakcija sa njim koje se seća, a usledio je sramotan odlazak kući zbog intenzivnog neprijatnog mirisa mokraće koji uzrokuju špargle,a koji je on, kako ona misli, osetio u kupatilu. 

 

Kramer je rekla da se ništa nije bilo te večeri između njih, ali je otkrila da se glumac sjajno ljubi i da je "super seksi".

 

Uprkos ponižavajućem trenutku, zvezda serije "One Tree Hill" se javila Evansu ponovo nakon što je čula da on traži ljubav. Međutim, očigledno je on već tada izlazio sa Albom Baptistom.

 

Naime, prošle nedelje je otkriveno da je par u vezi više od godinu dana, a prema pisanju magazina "People", veza je ozbiljna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kramer (@kramergirl)

 

– Oni su zaljubljeni, a Kris nikad nije bio srećniji – rekao je izvor za novine i dodao da je njegova porodica i prijatelji obožavaju.

 

 

makonda-tracker