neobično...

Rekli su joj da NEĆE RODITI dete, a onda je doživela I SREĆU I PORAZ: U kakvim je odnosima Nikol Kidman sa svojom decom?

0

Glumica Nikol Kidman uspela je da se ostvari kao majka na mnogo načina, ali razvod braka sa Tomom Kruzom doveo ju je do toga da više ne živi sa svojom decom, a posle toga su krenule razne spekulacije o njihovim porodičnim odnosima...

nikol kidman je usvojila dvoje dece dok je bila u braku s tomom kruzom
nikol kidman je usvojila dvoje dece dok je bila u braku s tomom kruzomfoto: EPA / ISAAC ESQUIVEL

Mada je nama najpoznatija po desetinama svojih uloga, jedna od uloga koju Nikol Kidman najviše voli u svom životu jeste uloga majke. Ipak, godinama i godinama kruže tračevi o velikoj napetosti i tenziji koja vlada između lepe glumice i njene dece, dece koju je usvojila zajedno s bivšim suprugom Tomom Kruzomčovekom s kojim je podelila priču od ljubavi do najveće do tuge.

 

Kidman i Kruz su se upoznali na setu početkom devedesetih, na snimanju filma Dani groma, a svega šest meseci kasnije bili su venčani. Usledili su pokušaji da dobiju potomstvo. Sa svega 23 godine, Nikol Kidman je imala svoju prvu neuspešnu trudnoću, tzv. ektopičnu trudnoću. Paru je srce bilo slomljeno i odlučili su da usvoje dvoje dece: ćerku Izabelu i sina Konora.

 

Nikol i Tom su decu odgajali zajedno tokom njihovog deceniju dugog braka, koji se okončao 2001. godine, nakon što je glumica izgubila još jedno dete pobačajem.

 

Glumica se kasnije udala za muzičara Kita Urbana, s kojim je često možemo videti na crvenom tepihu, i, zapravo, uspela da rodi dve biološke ćerke, ali mnogi se pitaju kakav odnos ima danas sa svojom usvojenom decom, posebno nakon mnogih natpisa i priča da su u katastrofalnim odnosima. Godinama se spekulisalo da su se Izabel i Konor od majke odvojili zbog svojih veza sa Sajentološkom crkvom, za koju je poznato da je "sveto mesto" Toma Kruza. Nikol nije sajentolog, što, prema pravilima crkve, nju čini "supresivnom osobom", odnosno s takvim ljudima članovi Sajentološke crkve moraju izbegavati kontakt po svaku cenu.

 

U knjizi glumice Lije Remini, bivšeg sajentologa, napisano je da je Izabela Kruz jednom prilikom opsovala majku 2006. godine, te da je, na pitanje da li se skoro videla i čula s njom, odgovoila "Ne, ako imam izbora". Ipak, to je bilo odavno. Da li se njihova veza promenila?

 

Izabela Kruz

 

izabela kruz je ćerka nikol kidman i toma kruza
izabela kruz je ćerka nikol kidman i toma kruzafoto: Profimedia

Izabela "Bela" Kruz rođena je 1992. godine, a oba roditelja su je odgajala do 2001. godine zajedno. Nakon njihovog razvoda, ona je odrastala pod okriljem Sajentološke crkve, zajedno sa svojim ocem. Ona danas živi u Londonu, umetnik je i ima svoju kompaniju. 

 

Izabela je od 2015. udata za IT konsultanta Maksa Parkera, a ni njen otac ni njena majka nisu prisustvovali venčanju. Uprkos tvrdnjama da se ni sa jednim roditeljem ne slaže i da je od oboje udaljena, Izabela je to demantovala. 

 

Naravno da pričamo, to su moji roditelji. Ko kaže drugačije jede *****.

 

 

Konor Kruz

 

konor kruz je sin toma kruza i nikol kidman
konor kruz je sin toma kruza i nikol kidmanfoto: Profimedia

Nikolin jedini sin Konor rođen je 1995. godine i, kao i njegova sestra, usvojen je malo nakon rođenja. Takođe je rastao pod okriljem sajentologa. Okušao se u glumi nakratko.

 

Već godinama nije viđen u društvu Nikol Kidman, ali demantuje da su u lošim odnosima.

 

Volim moju mamu i baš me briga šta kažu ljudi, znam da smo mama i ja solidni. Volim je mnogo — rekao je 2016. godine.

 

1 / 11 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Što se tiče devojčica koje je Nikol dobila sa Kitom Urbanom, one se zovu Sandej Rouz i Fejt Margaret. Sandej Rouz je rođena 2005. godine, nakon što su Nikol doktori rekli da neće moći prirodno da začne. Fejt Margaret je rodila surogat majka.

 

Iskusila sam usvajanje, rađanje deteta i imali smo surogat majku. Kad se sve skupi, samo želim da budem mama — rekla je Nikol.

 

 

makonda-tracker