danas je druga žena

UVREDE koje je trpela bile su samo kap u moru: Ova glumica bila je najpoznatija glumica na svetu – A ONDA JE NESTALA

0

Mnogo stvari doprinelo je tome da popularna glumica na vrhuncu karijere okrene leđa Holivudu i kaže – dosta je bilo 

Dženifer Lav hjuit obeležila je devedesete i početak dvehiljaditih
Dženifer Lav hjuit obeležila je devedesete i početak dvehiljaditihfoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Danas u Holivudu ima mnogo slavnih dama po imenu Dženifer – Lopez, Aniston, Garner, Lorens... Međutim, dugo je najpopularnija žena ovog imena bila Dženifer Lav Hjuit, ultimativna televizijska "slatkica" iz devedesetih i s početka dvehiljaditih.


Najpre ju je publika upoznala u seriji "Za istim stolom" ("Party of Five"), a potom se pojavila u tinejdžerskom hororu "Znam šta ste radili prošlog leta" ("I Know What You Did Last Summer") i u njegovom nastavku.


Njena slava se iz devedesetih prelila na sledeći vek, kada je igrala u "Klopki za muškarce" ("Heartbreakers"), a potom i sa Džekijem Čenom u "Smokingu" ("The Tuxedo").


To je samo delić bogate karijere Dženifer Lav Hjuit, koja je oduševljavala i u "Šapatu duhova" ("Ghost Whisperer"), "Zločinačkim umovima" ("Criminal Minds") i mnogim drugim ostvarenjima.


Međutim, posle svega je iznenada nestala.

 

Nakon 2015. godine, o njoj nismo čuli mnogo, a razlog je to što je glumica poželela da se odmori.

 

  • Zašto je nestala Dženifer Lav Hjuit?


Pošto je sa suprugom i glumcem Brajanom Holisejem dobila prvo dete 2013. godine, ona je nastavila da radi, paralelno s brigom o ćerkici Otamn Džejms. Međutim, s rođenjem njihovog sina Atikusa Džejmsa 2015. jednostavno je shvatila da je bilo dosta.

 

Dženifer Lav Hjuit nestala je posle 2015. godine
Dženifer Lav Hjuit nestala je posle 2015. godinefoto: EPA/JASON SZENES

Pogledala sam se u ogledalo i popričala sa sobom samom. Rekla sam: "Hej, počeli smo nešto, sećaš se?", a sada idemo korak nazad. Hajde da uradimo to – istakla je u intervjuu za Elle.


Ona je istakla da je bila veoma iscrpljena i da se nije osećala dobro u drugoj trudnoći.


Tada sam trčkarala za detetom od 17 meseci, dok sam u prvoj trudnoći išla u spa da se opuštam – priznala je za Parents. – I u meni je bilo drugačije ljudsko biće nego prvi put.


Dženifer je istakla i da su je svi ubeđivali da se ne povlači iz glume.


Govorili su mi: "Ti si usred karijere, ne možeš to uradiš". Ali ja sam mislila da mogu jer je to ono što je moje srce želelo – istakla je.


Glumica je dodala i da se divi ženama koje mogu da rade posle porođaja, ali s njom to jednostavno nije bio slučaj.

 

Dženifer Lav Hjuit nestala je posle 2015. godine
Dženifer Lav Hjuit nestala je posle 2015. godinefoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Morala sam da radim na sebi, da se promenim pre nego što se vratim tome – objasnila je.


Negde u to vreme je izgubila majku, posle čega se borila protiv anksioznosti.


Morala sam da uzmem neko vreme za sebe i ožalim majku. Mislim da sam ušla u neki režim za preživljavanje. Ali znala sam da ne mogu samo da sedim u kući i patim – ispričala je za Los Angeles Times i otkrila da je zato krenula na put oko sveta.

 

Dženifer Lav Hjuit se, ipak, vratila glumi 2018, kada je zaigrala u seriji "9-1-1", a ističe da je danas, kao majka, ranjivija nego ranije i veruje da je sve što se dogodilo proteklih godina uticalo i na to kakva je glumica. Na kraju krajeva, u svet glume je ušla još kao dete, kada je snimala serije i reklame, a pauza joj je dala priliku da iskusi život van Holivuda.

 

Dženifer Lav Hjuit
Dženifer Lav Hjuit foto: EPA/EFE/ARMANDO ARORIZO

Takođe, mediji su bili surovi prema njoj. Nakon što je na svet donela drugo dete, tabloide su preplavile njene fotografije s plaže i mesecima su joj se rugali zbog viška kilograma, celulita, strija... svega onoga što je sasvim normalno za jedno žensko telo, bilo ono u postporođajnoj fazi ili ne. To bilo jednako teško kao i neprikladni komentari na račun njene savršene figure koje je slušala od tinejdžerskih dana.


Dugo je razgovor o mojoj karijeri bio na prvom mestu o mom telu, a onda bi dodali "O, da, bila si odlična u onom filmu" – smetalo je Dženifer.


Sada kada sam starija, pomislim "Bože, volela bih da sam znala koliko je to sve neprikladno, da mogu da se odbranim nekako ili samo da im ne odgovorim na takva pitanja" – rekla je za Vulture.


Dženifer Lav Hjuit danas glumi, ali bira projekte i radi svojim tempom, tako da može da balansira porodicu i karijeru i zadrži svoj mir.


Ovih dana ponovo je u centru pažnje, a razlog ponovo nije njen talenat, već – izgled. Glumica je, naime podelila snimak i fotografiju svoje nove bob frizure, a svetski mediji pišu da je Dženifer neprepoznatljiva.

Mi bismo dodali – i lepša i, što je još važnije, zadovoljnija nego ikad!

 

BONUS VIDEO

Srpska glumica progovorila o karijeri u Holivudu

 

 

makonda-tracker