prepoznajete li ga?

Imao je 250 kg, pa ZBOG LJUBAVI promenio sve: Slavni glumac je od malih nogu bio na dijetama, a uspeo je tek ovako

0

Otkako je bio dete, glumac je pokušavao da smrša i nije uspevao, ali nakon što je pronašao ženu svog života počela je njegova velika transformacija

itan sapli
itan saplifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularni američki glumac Itan Sapli od početka karijere važio je za umetnika koji je vrlo simpatičan publici, a na tome može da zahvali i svojim ulogama simpatičnih punačkih momaka.


Najpoznatiji je po ulogama u seriji "Zovem se Erl" i filmu "Sećanje na Titane" i uvek je imao izražen dar za komediju. Međutim, u poslednje vreme njegov dar i harizma pred kamerama nisu jedino zbog čega se piše o njemu.


Sapli je, naime, često tema medija zbog neverovatne transformacije koju je doživeo, uz mnogo truda, odricanja i borbe.

 

Od šarmantnog debeljuce on je postao zvezda bodibildinga i prava inspiracija svima koji žele da promene svoj život i posvete se svom zdravlju i izgledu.

 

Štaviše, toliko se promenio da je neprepoznatljiv onima koji su ga obožavali u seriji "Zovem se Erl".

 

Itan sapli u seriji 'zovem se erl'
Itan sapli u seriji "zovem se erl"foto: United Artists / Entertainment Pictures / Profimedia

Dok je snimao ovaj televizijski hit, Sapli je u jednom trenutku imao čak 250 kilograma. Celog života bio je gojazan, a još kao mali dečak je imao takve probleme s kilogramima da je bio na strogim režimima ishrane.


Mislim da sam prvi put bio na dijeti kad sam imao pet godina. Otišao sam kod bake i deke u Vermont i oni su se šokirali kad su videli u kakvom sam stanju — ispričao je Sapli jednom prilikom.


On je otkrio i da je pre desete godine imao više od 90 kilograma, pa je njegov otac insistirao da bude na tečnoj dijeti. Iako je ona davala rezultate, njegova majka se nije složila da se dete u razvoju pridržava tako rigoroznog režima, pa je brzo odustao.

 

Itan sapli
Itan sapli foto: Apostle / New Line Cinema / AFP / Profimedia

Nakon što je izašao iz detinjstva probao je više dijeta, a često je imao problem da, čim počne da mršavi, zabrine se za svoju karijeru. Sapli je verovao da uloge dobija umnogome zbog svog gabarita, što se ispostavilo istinitim.


U jednom momentu sam pomislio "Ugojiću se opet i možda će to biti dobro za posao". I, iskreno, bilo je — ispričao je on.

 


Sve se promenilo nakon što je 2002. godine upoznao Brendi Luis, svoju današnju suprugu. Bio je zabrinut kakav će život imati s njom kada mu kilogrami otežavaju svakodnevicu, kao i koliko će uopšte živeti.


Kad sam je upoznao, prvi put sam počeo da razmišljam o tome šta nosi budućnost i šta sve želim da proživim, s njom pored sebe — rekao je jednom prilikom Itan u intervjuu za magazin People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ethan Suplee (@ethansuplee)


Kako je objasnio, on danas hrani ne vidi kao svog najboljeg prijatelja već samo kao nešto što nam je neophodno da bismo preživeli.


Hrana je funkcionalno gorivo koje koristim da bih živeo — kaže Suplej.

 

 

BONUS VIDEO

Trikovi za mršavljenje

 

 

makonda-tracker