prepoznajete li ga?

Važi za najvećeg holivudskog lepotana: Nikad (ali NIKAD) nećete pogoditi ko je glumac na ovoj fotografiji

0

Devojke ga obožavaju, tinejdžerke lude za njim, poznat je po jednoj velikoj transformaciji, ali sada je nadmašio i sebe

Ostin Batler u filmu 'Dina 2'
Ostin Batler u filmu "Dina 2"foto: Warner Bros / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon mnogo čekanja, konačno je publici predstavljen trejler za nastavak filma "Dina" Denija Vilneva, koji će nam doneti nove likove, nov zaplet i nove obrte o uzbudljivoj priči o pustinjskoj planeti Arakis.


Među novim imenima, koji se u nastavku pridružuju Timotiju Šalameu, Zendeji i Rebeki Ferguson, biće britanska glumica Florens Pju i američki glumac Ostin Batler, miljenik ženskog dela publike.


Batler, kog smo gledali još u dečijim i tinejdžerskim serijama, a nedavno je bio nominovan za Oskara za glavnu ulogu u biografskom filmu "Elvis", za potrebe "Dine" potpuno je promenio izgled. Publika je, malo je reći, iznenađena!

 

Ostin Batler
Ostin Batlerfoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

I dok ljubitelji romana "Dina" strahuju kako će Ostin Batler oživeti lik Fejd-Rauta, njegove obožavateljke su bez reči zbog toga koliko se on transformisao zbog uloge.


Tako ga u promotivnom materijalu za novi deo filma vidimo potpuno obrijane glave i bez obrva, i to kao daleko "nervozniji" lik od onih na koje nas je navikao.

 


Njegov kolega iz "Dine" Dejv Bautista rekao je da ga je glumac, kom su se donedavno rugali jer je nastavio da priča kao Elvis Prisli i nakon što je završio sa snimanjem filma o njemu, oduševljen je promenom.


– Ne znam ko je bio ovaj momak, ali to nije Ostin Batler. Nije ni Elvis. Njegov glas je potpuno drugačiji, on izgleda drugačije. Sve u vezi s njegovim držanjem je bilo zastrašujuće – istakao je Bautista.

 

Kako to tačno izgleda, saznaćemo u novembru 2023, kada će se održati premijera "Dine 2"!

 

 

makonda-tracker