uspelo je!

Smršao više od 90 kg uz ishranu koju Srbi obožavaju: Čuveni glumac se pojavio NEPREPOZNATLJIV, a ovo su njegove tajne

0

Kada je došao do čak 180 kilograma i život mu se sastojao od sedenja i razmišljanja šta će sledeće pojesti, slavni glumac shvatio je da hitno mora nešto da promeni

Džon Gudman je u jednom trenutku imao čak 180 kilograma
Džon Gudman je u jednom trenutku imao čak 180 kilogramafoto: SKIPPY / Bauer Griffin / Profimedia

 

 

Holivudski glumac Džon Gudman (70) pre dva dana je prisustvovalo Festivalu televizije "Monte Karlo" u Monaku, gde je održana premijera treće sezone serije The Righteous Gemstones.


Zvezda nekih od najupešnijih filmova braće Koen i dobitnik brojnih nagrada za glumu prošetao je crvenim tepihom u bež pantalonama, beloj košulji i teget sakou, a sve vreme je opušteno pozirao okupljenim foto-reporterima.


Mnogi ga verovatno na prvi pogled nisu ni prepoznali jer je Gudman stigao znatno vitkiji nego što ga pamtimo, budući da je tokom svoje 16 godina duge borbe za zdravlje izgubio nešto više od 90 kilograma!

 

Američki glumac Džon Gudman smršao je 90 kilograma
Američki glumac Džon Gudman smršao je 90 kilogramafoto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Njegova transformacija počela je 2007. godine, u trenutku kada je glumac imao više od 180 kilograma. U tom trenutku je godinama već kuburio s kilogramima i uspevao povremeno da smrša, ali se ubrzo potom vraćao starim navikama.


Ranije bih se potrudio tri meseca, izgubio tridesetak kilograma, a onda se počastio pakovanjem piva od šest limenki i vratio se starom načinu života – rekao je glumac 2017. za ABC.

 

Kako je objasnio, nakon toga je rešio da će ići korak po korak i truditi se više.


Ovog puta sam rešio da počnem polako. Pokrenem se, vežbam. Dolazim u godine kada više ne mogu da dopustim da sedim – objasnio je Džon Gudman.


Tada je prestao da konzumira alkohol i angažovao ličnog trenera.

Mnogo kreativne energije oduzima kada sediš na zadnjici i razmišljaš šta bi sledeće mogao da pojedeš – istakao je za People 2010. Gudman. – Želeo sam kvalitetniji život.


Kako je smršao Džon Gudman?


Prema njegovim rečima, uskoro je prešao na mediteranski način ishrane, odnosno konzumirao je jela koja se u najvećoj meri sastoje od ribe, maslinovog ulja, povrća, koštunjavih plodova i voća. Tome je dodao i 10.000 do 12.000 koraka dnevno i uskoro je počeo da uočava prve rezultate, ali ništa nije bilo naglo.

 

– To se nije dogodilo preko noći, to je proces koji traje – rekao je njegov trener Meki Šilstoun pre izvesnog vremena.


Kako je glumac istakao jednom prilikom, na prvom mestu mu je kontrola nad obilnošću porcija i procena kada mu nije potrebno više hrane.


Ranije sam samo trpao sve u usta – iskren je glumac.

 

 

makonda-tracker