otvoreno

"Smršala sam IZ INATA!" Snežana Đurišić otkrila kako je uspela da izgubi 20 kilograma viška

3

Poznata pevačica je godinama imala oscilacije u kilaži, a odnedavno izgleda i oseća se sjajno. Evo kako joj je to uspelo

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić nedavno je sve iznenadila velikom transformacijom. Naime, ona je za kratko vreme uspela da se reši viška kilograma, a mediji su pisali da je izgubila čak 20 kg.


Kako je sada otkrila kroz šalu, veruje da joj je u procesu mršavljenja pomogao – inat.


Mislim da sam iz inata smršala. Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i lepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hleba i eto – objasnila je pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ona je priznala da joj to nije bilo lako jer je veliki hedonista i voli da se služi slatkišima, koji su joj najviše nedostajali. Međutim, letnja sezona pruža mnogo mogućnosti za zdravu ishranu, a Snežana Đurišić sama sebi priprema kvalitetne obroke koji joj pomažu da održi figuru.


U ovo letnje vreme najradije spremam sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate – istakla je pevačica za GrandOnline.

 

Ona je ranije pričala o tome kako joj težina često varira, a odnedavno je počela vredno da trenira.

 

 

Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike. Redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli — izjavla je pevačica jednom prilikom.

 

Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se, ali izdvojiću moj čuveni sataraš, odnosno bećar paprikaš, to nam je omiljeno jelo — rekla je Snežana i priznaje da je uspela da se reši velikog poroka.

 

Ona je, inače, uspela da se reši zavisnosti od cigareta, a danas su njen jedini porok: slatkiši.

 

makonda-tracker