zbog čega?

GODINAMA kasnije saznala je PORAŽAVAJUĆ razlog: Dadilje Džej Lo imale su ogromne plate, ali — SVE su ih ubrzo napuštale

0

Dženifer Lopez bogato je plaćala svoje dadilje, ali sve do jedne su je napuštale vrlo ubrzo i razlog (ne) iznenađuje

dženifer lopez bogato je plaćala svoje dadilje, ali nijedna nije htela da se zadrži u njenoj kući
dženifer lopez bogato je plaćala svoje dadilje, ali nijedna nije htela da se zadrži u njenoj kućifoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Kada se Dženifer Lopez tek porodila i dobila blizance Maksa i Eme, bila joj je potrebna pomoć. Kada su malo porasli, a njoj došlo vreme da se vrati svojim poslovnim obavezama, pomoć joj je još više bila potrebna.

 

Džej Lo tada je bila neraspoložena i u problemu, te je očajnički tražila dadilju i plaćala u skladu sa svojim stanjem na računu. Nudila je velike plate, a nije bilo teško prijaviti se na ovakav konkurs; svako bi hteo da radi za Dženifer Lopez!

 

Međutim, sve dadilje su vrlo brzo napuštale posao...

 

Zbog čega?

 

Najpre, Dženifer se razvela od Marka Entonija, oca njenih blizanaca Eme i Maksa, sporazumno, jer su shvatili da su bolji kao prijatelji nego kao supružnici i do dana današnjeg ostali su u prijateljskim odnosima.

 

Kako je jednom Lopezova rekla, postoji razlog zašto nisu zajedno kao emotivni par, ali zajedno su prijatelji i zajedno su roditelji.

 

Ipak, pre više od deset godina, Dženifer nije sve bilo potaman i bila je spremna da potroši veliki novac na pomoć oko blizanaca. Navodilo se da dadiljama nudi platu od oko 2250 dolara nedeljno, što je zaista vrlo dobra plata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Uprkos velikoj plati i uslovima, dadilje su se sve odlazile; kako bi koja došla da radi, brzo je davala otkaz i Džej Lo se našla u začaranom krugu.

 

Veruje se da je latino diva davala previše posla dadiljama i da je za jednu običnu ženu sve to bilo previše

 

 

Pisalo se da Dženifer očekuje da jedna dadilja brine o oba deteta, radi 16 sati dnevno, 7 dana u nedelji! To je previše za bilo koga, pa i za taj novac, a obično ljudi angažuju dve dadilje, za svako dete, ali Dženifer to nije htela iz nekog razloga.

 

dženifer lopez očajnički je bila potrebna pomoć sa blizancima, ali nijedna dadilja se nije dugo zadržala u njihovom domu
dženifer lopez očajnički je bila potrebna pomoć sa blizancima, ali nijedna dadilja se nije dugo zadržala u njihovom domufoto: Profimedia

Pričalo se da je prva dadilja opstala kod njih svega nedelju dana, a drugoj dadilji je bilo lepo s porodicom i dobro se snašla s blizancima, ali nije mogla da izdrži takav život bez pauze. I ona je dala otkaz, a Dženifer je ubrzo potražila treću dadilju i tako redom.

 

Dženifer je mnogo godina kasnije shvatila u čemu je pogrešila, a prosvetljenje došlo je u doba pandemije. Ona je po prvi put počela da večera s decom, a oni su joj tada otkrili da u njihovom odnosu ne funkcioniše to što ona stalno radi.

 

 

Pevačica i glumica je priznala da je to promenilo njihov odnos nabolje, pa je rešila da uspori i više se poveže s decom, kao i da je shvatila da ne sme više da propušta njihovo odrastanje.

 

Bonus video

Kakve zahteve imaju majke od dadilja:

 

makonda-tracker