ŠTA JOJ BI?

Histeričan ispad, lupanje na vrata, psovke: Džej Lo ustala "na levu nogu", pa uradila nešto što se mnogima NIJE DOPALO

0

Nije joj se dopalo što je paparaci saleću sa svih strana 

Histerična reakcija Džej Lo obišla svet
Histerična reakcija Džej Lo obišla svet foto: EPA / Jose Mendez

Pevačica i glumica Dženifer Lopez poznata je po tome što izuzetno vodi računa o svom fizičkom izgledu. Za njenu savršenu liniju zaslužni su vežbanje i zdrav način života.

 

Nedavno, kada je krenula u teretanu, stvari se nisu odvijale po planovima, što je iznerviralo glumicu. Ona je stigla ispred svoje omiljene teretane gde je zatekla - zatvorena vrata.

 

U prvom mahu Lopez je pokucala na vrata, ali nakon što joj niko nije otvorio krenula je da besni i mahnito udara rukama.

 

 

Na sve to, ugledala je paparace, koji su je fotografisali i još više se razbesnela. Nakon nekoliko trenutaka Lopezovoj je neko otvorio vrata i ona je uspela da uđe u teretanu da bi odradila trening. 

 

Nakon toga, kada je krenula ka svom automobilu, paparaci su joj poželeli "prijatan dan“, a Lopez im je sarkastično odgovorila "Je*ite se, ćao“.


Glumica i pevačiva je bila u žutim helankama za jogu sa zmijskim printom i odgovarajućom neonsko žutoj majici.

 

 

Kosu je podigla u punđu, nosila je naočare za sunce i flašu gazirane vode.

Džej Lo, koja je nedavno proslavila svoju prvu godišnjicu braka sa Benom Aflekom, govorila je o svojoj ljubavi prema vežbanju u prošlosti.

 

- Nije tajna da je fitnes veoma važan deo mog života. Mislim da postoji pozitivna korelacija između vežbanja i mentalnog zdravlja.

 

Simpatičan snimak Džej Lo i njenog supruga pogledajte u videu koji sledi: 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker