paparaci ne posustaju

Pošle su na ručak, a onda... Dženifer Lopez UHVAĆENA BESNA na ćerku, a mnogi roditelji u Srbiji će razumeti razlog

0

Zbog čega je Dženifer Lopez bila ljuta na ćerku Eme?

dženifer lopez i njena ćerka eme munjiz
dženifer lopez i njena ćerka eme munjizfoto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez izvela je svoju 15-godišnju ćerku Eme Munjiz  na ručak u Los Anđelesu pre dva dana, a viđene su u luksuznom italijanskom restoranu Mauro kafe na Melrouz aveniji.

 

53-godišnja glumica i pevačica odlučila je da provede kvalitetno vreme sa svojom devojčicom, koju je dobila u braku s Markom Entonijem (koji je nedavno ponovo postao tata), pa je odlučila i da sa modne strane bude na visokom nivou. 

 

 

Džej Lo je ponela oversize trenerku u krem nijansi, ali i šešir u istoj boji i, naravno, još šik aksesoara: mala bela torbica, zlatan nakit, kao i sjajne srebrne čizme.

 

Ipak, iako se zaista potrudila da to bude dan za pamćenje, Eme nije htela previše da mu daje na značaju. Tinejdžerka je hodala pored mame, ali nije previše obraćala pažnju na nju i sve vreme je nešto kuckala na telefonu.

 

eme nije ispuštala telefon iz ruke...
eme nije ispuštala telefon iz ruke...foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je bila sasvim ležerno obučena, nosila je slušalice oko vrata i nije ispuštala telefon. Sudeći po izrazu Dženiferinog lica, jako ju je nerviralo što Eme ne može da ostavi telefon, a verujemo da će je mnogi roditelji tinejdžera razumeti...

 

...a dženifer je to mnogo iznerviralo
...a dženifer je to mnogo iznerviralofoto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Eme ima i brata bllizanca Maksa, a oboje su u dobrim odnosima sa Benom Aflekom, Dženiferinim novim mužem, koji ima troje dece iz braka sa Dženifer Garner.

 

 

makonda-tracker