"okrenuo je leđa porodici"

Tek su dobili bebu, a onda je iz čista mira tražio – RAZVOD: Supruga glumca SKRHANA jer je ostavlja zbog slavne pevačice

0

Žena koja je s glumcem još od srednje škole saznala je za njegovu vezu s pop zvezdom samo nekoliko dana pre nego što je objavljena vest o aferi u medijima

Arijana Grande na jednom nastupu 2018. godine
Arijana Grande na jednom nastupu 2018. godinefoto: EPA-EFE/TANNEN MAURY

Pre nekoliko dana, svetski mediji su javili da je pevačica Arijana Grande u vezi s glumcem Itanom Slejterom, kog je upoznala na snimanju filma "Opaki" (Wicked).


U pitanju je pre svega pozorišni glumac koji je od srednje škole sa istom ženom, s kojom je nedavno dobio prvo dete, a njegova supruga je skrhana zbog načina na koji se rastura njena porodica.


To je užasno! Oni su bili zajedno od srednje škole. Imaju bebu. Ona je potpuno slomljena – rekao je za medije izvor blizak Lili Džej, supruzi Itana Slejtera.


Kako sad javlja TMZ, glumac je u Njujorku podneo zahtev za razvod od supruge, a još uvek nije poznato šta je naveo kao razlog, iako je javna tajna da je Arijana Grande njegova nova devojka.

 

Mediji javljaju i da je Lili Džej saznala da je Itan ostavlja samo nekoliko dana pre nego što je javnost čula za njegovu vezu s pevačicom, i da se sve dogodilo maltene iz čista mira.


Itan je došao kod Lili nekoliko dana pre nego što su objavljene vesti o Arijani i njemu i rekao joj da želi razvod. Ona to nije mogla ni da nasluti – kaže anonimni izvor za Us Weekly.

Drugi izvor rekao je za TMZ da je Lili Džej "očajna jer joj se porodica raspada" i da ima osećaj da je Slejter "napustio svoju porodicu", a da joj najteže pada to što njen sin neće stalno uz sebe imati oba roditelja.


Navodno se supružnici ne rastaju u dobrim odnosima jer ona oseća da je glumac "okrenuo leđa svojoj porodici" da bi bio s muzičkom zvezdom.

 

arijana grande i itan slejter zajedno igraju u filmu wicked
arijana grande i itan slejter zajedno igraju u filmu wickedfoto: Michelle Yeoh / Instagram

Međutim, drugi izvori tvrde da su i Arijana Grande, koja se trenutno razvodi od supruga Daltona Gomeza, i Slejter bili slobodni kada su se zaljubili.

 

 

BONUS VIDEO: Danijela Dimitrovska o razvodu od Ognjena Amidžića

 

 

makonda-tracker