kompleksi...?

Njih dve su među NAJLEPŠIMA na svetu, a ona... Supruga slavnog pevača ne krije koliko je tišti kad je porede s jetrvama

0

Supruga slavnog pevača ima problem sa svojim megaslavnim jetrvama — opravdano ili ne?

danijel džonas nije mogla da sakrije da poređenja čine da se oseća uniženo
danijel džonas nije mogla da sakrije da poređenja čine da se oseća uniženofoto: Kristin Callahan/ACE Pictures / INSTAR Images / Profimedia

Supruga Kevina Džonasa, Danijel Džonas, priznala je da se oseća uniženo u odnosu na svoje jetrve Prijanku Čopru, čuvenu glumicu i misicu, i Sofi Tarner, najpoznatiju po ulozi Sanse Stark u "Igri prestola".

 

Dizajnerka nakita otvorila se kada je u pitanju pritisak koji oseća zbog slave svog supruga i upoređujući se sa ženama njegove braće Nika i Džoa Džonasa.

 

— To je odnos ljubav-mržnja. Osećam se rastrzano. Dva brata su se oženila glumicama, one su poznate, svi ih znaju. Ja sam samo Danijel, teško je — rekla je ona u potkastu LadyGang.

 

 

36-godišnja Danijel priznala je i da smatra da treba da izgradi ime kako bi je ljudi znali kao nešto drugo, a ne samo kao Kevinovu ženu.

 

— Osećam se kao da sam poznata samo jer sam se udala za tebe — rekla mu je. — I onda pomislim… Čekaj, hoću da imam nešto više uz svoje ime. Da bih bila više ili manje kao ostale devojke… Kad sam s njima, osećam se uniženo. Čudno je to.

 

prijanka čopra je svojevremeno bila mis univerzuma
prijanka čopra je svojevremeno bila mis univerzumafoto: JALAL MORCHIDI EPA Images

Priključivši se supruzi u gostovanju, Kevin je pokušavao da ubedi Danijel da njene nesigurnosti ne predstavljaju ono što je ona suštinski. On tvrdi da se slično oseća kad su njegova braća u pitanju.

 

 

— I meni je tako s Nikom i Džoom. Solo karijere, filmovi, čuda… Svako mora da nađe svoje mesto, bez obzira na situaciju. Uvek će te porediti sa ženama kojima si okružena.

 

sofi tarner je jedna od najpoznatijih glumica mlađe generacije
sofi tarner je jedna od najpoznatijih glumica mlađe generacijefoto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Ovaj par se venčao, inače, 2009. godine na Bahamima, a imaju dve ćerke, Alenu (9) i Valentinu (6).

 

 

makonda-tracker