sve ih je ućutkao

Ona je BOGINJA LEPOTE i svi pitaju šta traži s mladim pevačem: Njegov romantični gest pokazuje kako ju je osvojio

0

A da ne zaboravimo da je i 10 godina mlađi...

 

Prijanka Čopra
Prijanka Čoprafoto: JALAL MORCHIDI EPA Images

Prijanku Čopru mnogi smatraju jednom od najlepših žena na svetu(što je zvanično i bila 2000. godine, kada je postala Mis sveta), ali još više je onih koji misle da je mogla da nađe boljeg frajera. Međutim, sada će se malo zamisliti....

 

On je Nik Džonas, američki pevač, tekstopisac, glumac i producent, najpoznatiji kao nekadašnji član pop-rok benda "Jonas brothers".

 

I on je 10 godina mlađi od svoje supruge Prijanke Čopre Džonas, indijske glumice, modele i mis sveta 2000. godine.

 

Nik i Prijanka su pre oko godinu dana postali roditelji, a sada su prvi put pred kamere i fotografe izašli sa svojom ćerkicom Malti Mari. Ovo se desilo na Bulevaru slavnih u Holivudu, gde su Nik i njegova braća dobili zvezdu.

 

Tako sam ponosna, ljubavi - napisala je glumica svom partneru na Instagramu.

 

 

A tom prilikom, Nik je na veoma lep način ućutkao sve koji su govorili negativne stvari o izboru njegove supruge. Naime, on je po ko zna koji put pokazao koliko zna da bude romantičan, i tako otkrio samo deo onoga na šta je "pala" njegova supruga.

 

 

- Za moju prelepu ženu, ti si smiraj u ludilu, stena u oluji, i volim da budem u braku sa tobom. To je najveći dar. Volim da budem roditelj sa tobom našoj Malti Mari... Zdravo, dušo. Jedva čekam da dođem ovamo sa tobom za 15 godina i osramotim te pred tvojim prijateljima - pred svima je uputio Nik ove reči svojoj ženi i detetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Kada vidimo kako lepo funkcionišu zajedno, ne sumnjamo da će, i pored zluradih komentara, njihova ljubavna priča trajati veoma, veoma dugo.

 

 

makonda-tracker