predivno!

Stajling je otkrio — TRUDNIČKI stomačić: Glumica i pevač čekaju DRUGO DETE?

0

Prelepa glumica i njen partner nisu želeli da njihova ćerka dugo bude jedinica, a jedna šetnja po sunčanom danu u Los Anđelesu otkrila je prelepu vest koju su se do sada trudili da sakriju!

Sofi Tarner, Džo Džonas
foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Izgleda da rode ponovo stižu u dom slavnog para!

 

Glumica Sofi Tarner, domaćoj publici najpoznatija kao Sansa Stark u seriji "Igra prestola", i njen suprug, pevač Džo Džonas, čini se, čekaju drugo dete!

Sofi Tarner i Džo Džonas venčali su se u tajnosti u Las Vegasu, a kasnije su upriličili i svečanije slavlje u jednom dvorcu u Francuskoj. Oni su nerazdvojni još od svog prvog izlaska 2016. godine, a 2020. godine postali su roditelji devojčice koja je dobila prelepo ime Vila. 

 

1 / 9 Foto: instagram

 

Otkako su dobili Vilu, Sofi i Džo se ne pojavljuju često u javnosti — sem kada ih paparaci ne uslikaju u šetnji mezimice — a sada su se pojavili modno usklađeni i otkrili nam mnogo toga bez ijedne reči!

 

Ovom paru nisu strane identične modne kombinacije, ili makar one u kojima usklađuju boje svojih stajlinga, a ovog puta su viđeni u Los Anđelesu u matchy zelenim autfitima. Tarnerova je nosila mini-haljinu u boji limete, inspirisanu modom sedamdesetih, brenda Finders Keepers (koja se može naći po sniženoj ceni od 70 dolara), a ispod nje se nazirao, ni manje, ni više, već trudnički stomačić! 

 

 

Namsmejana lepotica uživala je u sunčanom danu sa svojim 7 godina starijim suprugom, a tračevi o njenoj drugoj trudnoći samo su podgrejani novim fotkama...

 

 

Za jednu mršavicu kao što je ona — i više je nego očigledno!

 

 

 

makonda-tracker