stigla je kući

Posle 100 dana na intenzivnoj nezi, konačno u MAMINOM NARUČJU: Čuveni par podelio prvu fotografiju ćerkice

0

Pevač i glumica potvrdili su da su postali roditelji, ali se više nisu oglašavali jer je njihova mezimica već na početku života vodila tešku bitku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nekadašnja Mis sveta i popularna glumica Prijanka Čopra (39) i muzičar Nik Džonas (29) početkom godine postali su roditelji.


Mesecima se spekulisalo da se par razvodi, ali su sve to vreme spremali svoj dom za dolazak prinove, budući da je surogat majka nosila njihovo prvo dete.


Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo bebu dočekali preko surogat majke. S poštovanjem molimo za privatnost tokom ovog posebnog trenutka, jer se fokusiramo na našu porodicu. Hvala vam mnogo — pisalo je u saopštenju koje je par izdao.

 

Prijanka i Nik nisu želeli da podele više detalja, ali do medija je dospelo ime koje su odabrali za svoju devojčicu — Malti Mari. Malti je, kako pišu američki mediji, ime indijskog porekla i ima dva značenja: "mesečina" i "mali, mirisni cvet".


Par je sada konačno pokazao svoju mezimicu, a otkrili su i da je Malti provela više od tri meseca na intenzivnoj nezi. Oni su podelili fotografiju na kojoj beba uživa u maminom naručju dok je tata posmatra, uz opis:


Posle više od 100 dana na jedinici za intenzivnu negu, naša devojčica je konačno stigla kući.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)


Par je istakao da svaka porodica ima jedinstven put i da joj treba određeni nivo vere, a priznali su i da je njihov put bio "izazovan", kao i da su shvatili koliko je svaki trenutak dragocen.


Presrećni smo što je naša devojčica konačno kod kuće — napisali su i zahvalili se lekarima na svemu što su učinili za njih.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Naše novo poglavlje počinje, a naša beba je stvarno opasna. Idemo, M.M! Mama i tata te vole — poručili su Prijanka i Nik.

 

 

 

makonda-tracker