jednim potezom ju je zbunio

"Imala sam 18 godina, a on je bio zgodan i FILMSKA ZVEZDA": Isplivala ispovest supruge slavnog glumca u susret razvodu

0

Nakon vesti da se razvode posle 24 godine ljubavi, strani mediji napravili su negativca od supruge čuvenog glumca, a sada smo čuli i deo njene priče

Kevin kostner i Kristin Baumgartner na dodeli Oskara
Kevin kostner i Kristin Baumgartner na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Svetski mediji nedavno su javili da se legendarni glumac Kevin Kostner razvodi posle 19 godina braka, nakon što je 1. maja njegova supruga Kristin Baumgasrtner podnela zahtev za prekid braka.


Uskoro je usledila mala porodična drama, jer je uskoro bivša supruga glumca odbila da napusti kuću u kojoj su godinama živeli zajedno, a Kostner je na sudu rekao da veruje da njegova supruga ostaje u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve".


Štaviše, glumac je izjavio da je sada "beskućnik" zbog njene odluke.
Izvori bliski glumcu pričali su i da je njemu slomljeno srce jer se razvodi, a sada smo čuli i šta o svemu ima da kaže Kristin.

 

Kako prenosi Daily Mail, do javnosti su isplivali detalji iz sudske dokumentacije u kojima se vidi da je Kristin Baumgartner pričala o svom upoznavanju s glumcem. Ona je tada imala samo 18 godina, dok je Kevin Kostner 37-godišnjak, a odmah ju je očarala "zgodna i šarmantna filmska zvezda".

 

Kevin kostner i Kristin Baumgartner
Kevin kostner i Kristin Baumgartnerfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Upoznala sam Kevina na golf terenu na ranču Alisal kad sam imala 18 godina – napisala je Kristin. – Šest godina kasnije smo prvi put igrali golf i uskoro počeli da se viđamo. Kevin je bio zgodna, šarmantna filmska zvezda. Putovali smo svetom privatnim avionima, odsedali u luksuznim hotelima i privatnim kućama.


Kako je napisala, tokom braka je ohrabrivala supruga da radi i posveti se svojoj karijeri "iako je to značilo da on neće biti s porodicom", a bila mu je vetar u leđa da izgradi i muzičku karijeru, ide na turneje, viđa se sa starim prijateljima, postane investitor, ponudila mu svoje poslovne veze...


Uprkos Kevinovim obavezama, trudila sam da on uvek bude što bliskiji s decom. Nikada nisam dovodila u pitanje koliko vremena i posvećenosti daje onome što voli da radi – objasnila je.

 

Kevin kostner i Kristin Baumgartner na dodeli Oskara
Kevin kostner i Kristin Baumgartner na dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Ona je istakla i da je želela da deci Grejs, Hejsu i Kejdenu zajedno saopšte odluku o razvodu da ne bi saznali iz medija, ali da je suprug ignorisao njenu molbu.


Posle 24 godine veze, Kevin je deci rekao da se razvodimo preko video-poziva, iz svoje hotelske sobe u Las Vegasu, bez mog prisustva. Još uvek me zbunjuje zašto je to uradio na taj način – istakla je Kristin.

 

 

makonda-tracker