odbija da to uradi

Kad je mislio da se vole više nego ikad - SLOMILA MU JE SRCE! Ružan kraj ljubavi sa 19 godina mlađom izabranicom

2

Razmenili su brojeve telefona i rekao joj je da će je zvati za dve nedelje.

Kevin Kostner i Kristin Baumgartner bili su 19 godina u braku
Kevin Kostner i Kristin Baumgartner bili su 19 godina u brakufoto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Glumac Kevin Kostner je bio oženjen još uvek prvom suprugom Sindi Silvom kada je upoznao Kristin Baumgartner.

 

Putevi su im se spojili na golf terenu gde je Kostner vežbao za svoju romantičnu komediju "Tin Cup".

 

Kevin i Silva su se razveli 1994. godine, a glumac je nakon toga kratko izlazio sa Bridžit Runi sa kojom je dobio dete.

 

Nakon raskida sa Runi, 1998. godine Kevin Kostner je naleteo na Kristin u restoranu i vrlo brzo su počeli da se zabavljaju.

- Razmenili smo brojeve, a ja sam je pitao da li joj smeta da je pozov,e za dve nedelje. Nisam shvatio da je to, kao, uvreda za ženu - rekao je Kostner za People 2003. godine.

 

Glumac je kasnije pričao kako je Kristin upoznao u vrlo teškom trenutku, dok se borio protiv depresije nakon prethodnog razvoda.


– Kada sam upoznao Kristinu, nisam ni slutio da se opet mogu zaljubiti u nekoga. Ali čim smo počeli da se družimo, izlečio sam se od pesimizma. Bilo je to kao da me je nepoznata sila iznova sastavljala iz hiljadu delova, koji su mi do tada bili slomljeni. Kao da sam se ponovo rodio – govorio je u tom periodu glumac, a Kristina je ovim rečima dokazala da je prava.

 

– Rekla mi je: "Volim te i čekaću te". Ali ne zadugo. Ako se predomisliš, vrati se i ja ću te prihvatiti. To sam i uradio. Ne bih mogao da živim bez Kristine  - 

 

Međutim, nije išlo sve tako glatko, jer je ona želela decu, a on je mislio da je stavio tačku na proširenje porodice.

 

- Strah me je sprečio da se oženim Kristin. Ona je želela dete, ali sam se plašio da ne mogu da budem efikasan otac. Probudio sam se i pomislio Hoću li izgubiti prelepu ženu koja je voljna da bude sa mnom do poslednjeg daha jer se plašim da kažem da detetu? To je sve što je trebalo. Ponekad naučiš da će ti ono čega se najviše plašiš spasiti život - rekao je 2018. godine za Closer Weekly.

Uprkos kratkom raskidu 2002. godine, njih dvoje su bili "kao mala deca zajedno, zaista zaljubljeni", rekao je bliski prijatelj David Điamarko za People jednom prilikom.

 

Kevin i Kristin se se venčali 2004. godine, a ceremonija je održana na glumčevom ranču u Aspenu.

 

Mladoženja je stigao u konjskoj zaprezi, dok je Kristin na ceremoniju došla u zelenom starinskom kamionu, pisao je People.

 

 

Par je tri godine nakon venčanja dobilo svoje prvo zajedničko dete, sina Kejdena (15), potom Hejsa (14) i ćerku Grejs (12).

 

Uz to, Kristin je maćeha Kevinovoj deci iz prethodnih veza: Lijamu, Džou, Lili i Eni. 

 

Tokom pandemije, njihova veza je još više ojačala, a glumac je za suprugu imao samo reči hvale kada je govorio za People

- Naše partnerstvo je zaista došlo u fokus o tome šta radimo jedni za druge i kako se nosimo sa svojom porodicom - 


Međutim, Kristin je podnela zahtev za razvod nakon 19 godina braka u maju ove godine, kao razlog navela "nepomirljive razlike".

 

- Sa velikom tugom što su se desile okolnosti van njegove kontrole koje su dovele do toga da je gospodin Kostner morao da učestvuje u postupku raskida braka. Tražimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok se nalaze u ovom teškom vremenu - dodao je predstavnik, a kako su američki mediji preneli, glumcu je slomljeno srce.

 

Međutim, glumac se sada nalazi u nezavidnoj situaciji, i traži da se njegova supruga iseli iz njegovog doma u skladu sa predbračnim ugovorom.

Kako piše u sudskoj dokumentaciji, glumac je izjavio da je jedini vlasnik tri porodične kuće, a prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kad su se vjenčali 2004. godine, Baumgartner je pristala da napusti domove u slučaju da se razvedu.

 

Kako je pisao TMZ, nakon što je podnela zahtev za razvod braka 1. maja, Kristin je imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće, što je ona odbila. 

 

Kevin Kostner je na sudu rekao da veruje da njegova supruga ostaje u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon njihovog razvoda. 

 

Međutim, on je rekao da je joj je već predbračnim ugovorom osigurao 1,45 miliona dolara, i da je spreman da da još novca samo da napusti kuću. 

 

U sudskim dokumentima takođe stoji da će plaćati 30.000 dolara mesečno za izdržavanje dece i iznajmljivanje kuće te da je spreman da plati još 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

 

 

 

 

 

makonda-tracker