znali da nešto nije u redu

Ovo su prvi simptomi bolesti koju ima Brus Vilis: Njegova porodica ih je ignorisala pošto nisu znali da ih prepoznaju

0

Ćerka poznatog glumca je otkrila kroz šta su prolazili od kada su saznali Brus bolestan, kao i da u početku nisu znali da prepoznaju simptome koji su ukazivali na njegovo stanje.

Porodica Brusa Vilisa nije znala da u početku prepozna znake njegove bolesti
Porodica Brusa Vilisa nije znala da u početku prepozna znake njegove bolestifoto: Instagram

Ćerka poznatog glumca Brusa Vilisa - Talula, koju je dobio dok je bio sa bivšom suprugom Demi Mur, otkrila šta se sve dešavalo njenom ocu od kada se razboleo. 

 

Brus boluje od jednog oblika demencije, koji se zove frontotemporalna demencija. Međutim, on nije odmah dobio tu dijagnozu, pošto se prvo činilo da boluje od afazije. 

 

- Znala sam da nešto nije u redu duže vreme. Započelo je nekom vrstom nejasnog reagovanja, što je cela porodica pripisala gubitku sluha - objašnjava Talula. 

 

Kako je objasnila, u početku je mislila da je otac jednostavno izgubio interesovanje za nju i pripisala je sve svojim godinama

 

Talula je otvoreno pričala o svemu što im se desilo od kada se Vilis razboleo
Talula je otvoreno pričala o svemu što im se desilo od kada se Vilis razboleofoto: Instagram

- Mislila sam da je izgubio interesovanje za mene. Međutim, to je bilo toliko daleko od istine. Moj adolescentni mozak se mučio sa potpuno pogrešnom matematikom: Mislila sam da nisam dovoljno lepa za svoju majku, da nisam dovoljno zanimljiva za svog oca - otkriva Vilisova ćerka za magazin Vog.

 

Kako kaže, delimičan razlog zbog kojeg je ignorisala početne simptome očeve bolesti je to što se i ona borila sa svojom bolešću - dismorfijom. Ona je u tim trenucima otvoreno govorila o svojim problemima na društvenim mrežama, dok se, kaže, Brus sa svojom bolešću borio tiho.

 

Brus Vilis je pokazivao simptome bolesti pre nego što je bilo ko znao da ih prepozna
Brus Vilis je pokazivao simptome bolesti pre nego što je bilo ko znao da ih prepozna foto: Instagram

Kako je rekla, kad je tačno shvatila stanje svog oca, to je baš pogodilo. Posle jednog događaja koji je podsetio na Brusa, ona je samo počela da roni suzi. 

 

- Bila sam na jednom venčanju. Mladin otac je držao govor. Iznenada sam shvatila da ja nikada neću imati taj momenat da moj otac govori o meni na mom venčanju. To je bilo poražavajuće. Napustila sam večeru, izašla napolje i plakala u žbunju - ispričala Vilisova ćerka.

 

 

makonda-tracker