kraj karijere?

Džoni Dep dobija 7 minuta ovacija, a gde je danas Amber Herd? Glumica se odselila i nestala iz javnosti

0

Godinu dana od skandaloznog suđenja poznatog para Dep je krenuo dalje, ali o Amber se retko govori 

foto: EPA /  STEVE HELBER / POOL
foto: EPA / STEVE HELBER / POOL

Nakon dramatičnog suđenja za klevetu u maju 2022. protiv bivšeg muža Džonija Depa, Amber Herd je praktično nestala sa javne scene. Upravo zbog toga se mnogi pitaju gde je ona sada, i da li još uvek gradi glumačku karijeru?

 

Pre nego što otkrijemo gde je danas bivša supruga Džonija Depa da se osvrnemo na njihovu ljubavnu priču.


Glumica iz "Akvamena" i zvezda "Pirata sa Kariba" prvi put su se sreli na snimanju svog filma "The Rum Diari", a počeli su da se zabavljaju 2011. godine.

 

 

Skoro četiri godine kasnije, bivši par se venčao u februaru 2015. Međutim, njihov brak se završio na jedan veoma spektakularan način. Ona je 2016. godine podnela zahtev za razvod braka od Džonija i njihov brak je okončan u januaru 2017. godine.

 

Iako su njih dvoje otišli ​​svojim putem, Džoni Dep je odlučio da tuži svoju bivšu ženu 2019. za 50 miliona dolara, zbog klevete koju je objavila u eseju za The Vashington Post 2018. godine, u kojem je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je bila žrtva zlostavljanja u porodici."

 

Iako se u njenom članku ne pominje Depovo ime, njegovi advokati su tvrdili da ga je tekst prikazao kao nasilnika i da je stoga oklevetao u Holivudu.

 

Ovako danas izgleda Amber Herd
Ovako danas izgleda Amber Herdfoto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Kao odgovor, Herd je tužila svog bivšeg muža za 100 miliona dolara.

 

Suđenje je održano 4. maja 2022. i završeno je manje od mesec dana kasnije. Suđenje koje je trajalo mesec dana postalo je jedna od najšire publiciranih situacija u industriji zabave, pošto su dvoje glumaca izneli šokantne optužbe jedan o drugom dok su pojedinačno svedočili na sudu.

 

Posle trinaestosatnog razmatranja, porota je donela presudu 1. juna 2022. godine, dodelivši glumcu 15 miliona dolara odštete, a glumici 2 miliona dolara.

 

Mesec dana nakon završetka suđenja, Herdovi advokati pozvali su na poništavanje suđenja nakon što su tvrdili da su otkrili da jedan od porotnika navodno nikada nije bio pozvan da služi dužnost porote. Ipak, zahtev je odbio sudija Peni Askarate 13. jula 2022.

 

 

Kasnije tog meseca, Herdova je uložila žalbu, prema sudskim dokumentima do kojih je došao In Touch, a Dep je podneo sopstveni zahtev za žalbu na nagradu od 2 miliona dolara u njenoj protivtužbi.

 

Međutim, do decembra 2022. obe strane su odustale od svojih žalbi.

 

Ono što sada mnoge zanima jeste gde je danas Amber Herd i čime se bavi?

 

Nakon što se pravna drama završila, Amber se povukla iz javnosti. Prema pisanju Pipla preselila se u Španiju sa svojom ćerkom Unom Pejdž, koju je putem surogat majke dobila u aprilu 2021. godine.

 

Amber Herd i Džoni Dep 2016. godine
Amber Herd i Džoni Dep 2016. godinefoto: Chris DELMAS / Visual / Profimedia

 

- Ona živi u Španiji, gde dobija više privatnosti. Suđenje je za nju bilo više nego stresno i ona je samo želela da počne život ispočetka - rekao je izvor izdanju u aprilu 2023. 

 

Da li će Amber Herd nastaviti da se bavi glumom?


Iako nije javno razgovarala o svojim predstojećim filmskim projektima, potvrđeno je da će Herd glumiti u predstojećem nastavku "Akvamena" tumačeći ulogu Mere.

 

Kada je reč o dobijanju dodatnih uloga na malim ekranima, People je u aprilu 2023. izvestio da je Herdova "uzbuđena zbog ponovnog rada i snimanja" i da je prevazišla negativna osećanja koja je imala nakon što je bila razočarana suđenjem protiv bivšeg muža. 

 

 

makonda-tracker