novi zaplet

Prvo ona uložila žalbu na presudu, a sada on uradio isto: Slučaj između Amber Herd i Džonija Depa još nije gotov?

0

Nikome više nije jasno šta se između njih dvoje upravo dešava. 

foto: EPA-EFE/Steve Helber / POOL, EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL
foto: EPA-EFE/Steve Helber / POOL, EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Čini se da je pravna saga između bivših supružnika, Džonija Depa i Amber Herd, dobila novi nastavak, budući da su sada oboje uložili žalbu na novčanu naknadu dodeljenu jedno drugom u njihovom slučaju za klevetu.

 

Prvo je žalbu uložila Amber Herd na iznos od 10 miliona dolara koji mora da isplati bivšem suprugu zbog klevete, a sada je žalbu uložio i Dep. Depov pravni tim podneo je žalbu sudu u okrugu Ferfaks u Virdžiniji, a žalili su se na odluku da Dep isplati 2 miliona dolara bivšoj supruzi.

 

Izvor blizak Depu rekao je za People da je to bila pretežno pozitivna presuda za glumca, koji veruje da je ovo vreme da obe strane nastave sa svojim životima i ozdrave.

 

 

 Ali ako je gospođa Herd odlučna da nastavi s daljim parničenjem i žalbom na presudu, gospodin Dep podnosi istu žalbu kako bi osigurao da prizivni sud razmotri potpuni zapis i sva relevantna pravna pitanja — kazao je izvor.

 

Amber se žalila jer smatra da presuda nije poštena ni pravedna

Amber Herd podnela je žalbeni zahtev nakon što je sudija odbio njen zahtev za novim suđenjem iz više razloga, uključujući onaj da jedan od članova porotnika nije bio onaj za kojeg su mislili da će biti. Njen tim rekao je kako veruje da je sud napravio greške koje su sprečile poštenu i pravednu presudu u skladu s Prvim amandmanom.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

 

— Stoga se žalimo na presudu. Iako shvatamo da će današnja žalba zapaliti lomače na Tviteru, moramo preduzeti korake kako bismo osigurali poštenje i pravdu  rekli su glumičini predstavnici u izjavi.

 

Depova strana je u međuvremenu izrazila snažno poverenje u presudu.

 

 Porota je saslušala opsežne dokaze predstavljene tokom šestonedeljnog suđenja i došla do jasne i jednoglasne presude da je optužena klevetala gospodina Depa u više slučajeva. I dalje smo uvereni u naš slučaj i da će ova presuda ostati na snazi — rekao je Depov portparol u izjavi.

 

 

makonda-tracker