OBRT DECENIJE!

TVITERAŠI PORUČUJU — „PRAVDA ZA DŽONIJA DEPA“: Bivša supruga ZLOSTAVLJALA čuvenog glumca, procureli ŠOKANTNI SNIMCI!

0

Nakon što je bivšeg supruga Džonija Depa optužila za nasilje i dobila na sudu, ispostavilo se da je nasilnik — (i) Amber Herd!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Portal Dejli mejl objavio je audio-zapis u kojem glumica Amber Herd otvoreno priča o nasilju koje je vršila nad bivšim suprugom Džonijem Depom.

 

U snimku se navodno čuje kako se par raspravlja, a glumac joj kaže da izgledaju kao „mesto zločina“, na šta ona odgovara:

 

Ne znam kakvi su mi tačno bili pokreti tuku, ali dobro si. Nisam te povredila. Nisam te udarila. Gađala sam te.

 

Strani mediji pišu da je ovo jedan od više desetina snimaka koje će Džoni Dep koristiti kao dokaz da je on trpeo porodično nasilje, a navodno se na njima može čuti kako Herdova priznaje i da je ismevala i vređala supruga i gađala ga šerpama, tiganjima i vazama.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, par se rastao 2016. godine, nakon 15 meseci braka, kada je Amber optužila Depa da ju je pretukao i objavila fotografije modrica. Nakon razvoda, on je isplatio Herdovoj sedam miliona, koje je glumcia uplatila u humanitarne svrhe. Ipak, gumac je optužio bivšu suprugu da je sve izmislila i da su njene modrice samo šminka, pa ju je nedavno tužio tražeći od nje 50 miliona dolara.

 

Nakon što su se ovi snimci pojavili, društvene mreže plreplavili su komentari podrške Džoniju Depu, a na Tviteru je sve popularniji hešteg

#JusticeForJohnnyDepp, odnosno „Pravda za Džonija Depa“. Kako najvatreniji obožavaoci glumca ističu, nakon što ga je Amber, moguće lažno, optužila za nasilje, on je izgubio mnoge role, uključujući i ulogu Kapetana Džeka Speroua, kao i ugled, zbog čega Džonijevi fanovi žele da na isti način sada trpi i karijera Amber Herd.

 

 

makonda-tracker