ODLUČILA DA SE POJAVI U JAVNOSTI

Voli ga iako tvrdi da ju je zlostavljao i tukao: Amber Herd šokirala prvim izjavama nakon suđenja protiv Džonija Depa

0

Pre nekoliko dana bivša žena Džonija Depa je dala prvi intervju u jednom poznatom američkom šok toku

 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sudski proces koji je vođen između Džonija Depa i Amber Herd završen je presudom u korist popularnog glumca.

 

Neko vreme Amber se nije pojavljivala u medijima, a onda je rešila da prihvati poziv da gostuje u poznatom američkom šok toku i tom prilikom je otkrila kao se oseća sada, nakon što su se strasti pomalo smirile.

 

Herdova je rekla da pri svojim izjavama ostaje do kraja, kao i da su ljudi i sami mogli da vide šta se dešavalo s obzirom da je suđenje bilo vrlo medijski propraćeno. 

 

 

Ona je suđenje opisala kao „ponižavajuće“ i objasnila je da se u tim trenucima osećala užasno. Ona je otkrila i da se nije osećala dobro kada je čula presudu i tvrdi da je „govorila istinu vlastima“ i da je za to platila cenu.

 

Uprkos svemu Amber Herd je priznala da i dalje voli svog bivšeg muža Džonija Depa, uprkos tome što je ga je optužila za fizičko zlostavljanje tokom njihove veze. Ona je insistirala na tome da to što nije imala vidljive povreda ne znači da su njene tvrdnje lažne.

 

Ova 36-godišnja glumica ponovo je progovorila o zlostavljanju za koje tvrdi da je pretrpela od strane svog bivšeg supružnika.

 

Ovom prilikom ona je odgovorila i na žestoke kritike sa kojima se suočila nakon što je otkriveno da nije uplatila donaciju od 3,5 miliona dolara ACLU-u, tvrdeći da je nameravala to da učini u narednom periodu.

 

Herd se takođe osvrnula na svoje planove za budućnost, otkrivajući da planira da bude 'mama sa punim radnim vremenom' svojoj jednogodišnjoj ćerki Uni Pejdž - nekoliko sati nakon što je njen tim demantovao glasine da je glumica neće nastaviti snimanje uloge vredne 2 miliona dolara.

 

Na pitanje novinara da li ostaje pri prethodnoj izjavi da „još uvek voli“ svog bivšeg muža, Herd je odgovorila:

 

- Da. Apsolutno. Apsolutno. Volim ga. Volela sam ga svim srcem i trudila sam se najbolje što sam mogla da naša veza uspe. I nisam uspela. Prema njemu ne gajim loša osećanja. Onima koji su nekada nekog iskreno voleli ovo je jasno, ko nije voleo to ne može da razume - rekla je Herd. 

 

Priznala je i da su ona i Dep prosečnoj osobi izgledali kao razmažena „holivudska derišta", ali je objasnila i da su u pitanju bila njena osnovna prava. 

 

Amber Herd, Džoni Dep
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Nakon presude ona je smatrala da sud nije dovoljno pažnje obratio na ono što je ona preživela i da je pokazao da je nasilje nad ženama ovim postupkom opravdano.

 

Da se podsetimo, Dep je tužio Herd za 50 miliona dolara zbog teksta koji je objavila u Vašington postu, a u kojem se navodi kako ju je on zlostavljao.

 

Amber Herd, Džoni Dep
foto: EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL

Herdova je podnela protivtužbu od 100 miliona dolara, optužujući ga da je protiv nje vodio „klevetničku kampanju“.

 

 

makonda-tracker