novi detalji

Erektilna disfunkcija, igranje dokazima: Otkrivene sve TAJNE koje je Džoni Dep želeo da sakrije od sveta tokom suđenja

0

Fanovi poznatog glumca skupili su novac da "otpečate" dokumentaciju sa suđenja protiv Amber Herd koja nije bila dostupna javnosti da bi je dalje diskreditovali, ali...

foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia
foto: Jim LO SCALZO / AFP / Profimedia

Jedno od najpoznatijih suđenja u svetu slavnih je okončano, ali priča o sporu Amber Herd i Džonija Depa se ne završava!


Na proleće 2016. godine, glumica Amber Herd optužila je supruga Džonija Depa za fizičko nasilje i objavila fotografije modrica za koje je tvrdila da su posledica stravičnog napada koji je doživela. Usledio je razvod, godine sudske borbe, isplivavanja šokantnih snimaka, međusobne optužbe, a par je u maju ove godine ponovo bio zajedno u sudnici.


Dep je, naime, tužio bivšu suprugu zbog njenog teksta objavljenog 2018. godine u listu The Washington Post, jer on tvrdi da, iako ga nije imenovala, jasno implicira da govori o njemu.

 

Na suđenju smo čuli mnogo gnusnih detalja o njihovom braku, javnost je u velikoj meri proglasila Amber Herd, koja je godinama bila žrtva u očima sveta, kao negativku u ovoj priči. Isto je procenio i sud, koji je doneo presudu za klevetu u korist Džonija Depa.


Amber je najavila žalbu, gotovo da je izbačena iz novog nastavka "Akvamena", niko u Holivudu ne želi da sarađuje s njom, navodno nema dovoljno novca da plati odštetu Depu, a njihovi fanovi ne prestaju da se raspravljaju na društvenim mrežama.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/Steve Helber / POOL, EPA-EFE/BRENDAN SMIALOWSKI / POOL


Sada su obožavaoci Džonija Depa otišli korak dalje u nameri da dodatno obrukaju glumčevu bivšu suprugu, ali su postigli sasvim suprotno.


Fanovi holivudskog glumca skupili su i platili 3.000 dolara kako bi se otpečatili sudski dokumenti koji nisu bili dostupni javnosti, a oni su otvorili Pandorinu kutiju laži, koja bi nepovratno mogla da naruši reputaciju Džonija Depa. Ipak, zvaničnici još uvek nisu potvrdili da su spisi koji kruže Tviterom autentični, pa ih treba uzeti s rezervom.

 

Šta smo sve saznali iz njih?

 

  • Džoni je želeo da na suđenju iskoristi Amberine golišave fotografije


Sudeći po ovoj dokumentaciji, pravni tim Džonija Depa želeo je da u sudnici prikaže fotografije Amber Herd na kojima ne nosi odeću, što je posebno loša odluka ako se uzme u obzir da je suđenje snimano i uživo prenošeno na internetu!


Ovaj zahtev je, ipak, odbačen.

 

Džoni Dep
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

 

Pravni tim Amber Herd izneo je tvrdnje da Dep ima erektilnu disfunkciju i da je njegova nesposobnost da doživi seksualno zadovoljstvo "doprinela seksualnom nasilju, uključujući bes gospodina Depa i upotrebu flaše da siluje Amber Herd".

 

  • Nudio joj je milione prilikom razvoda, a ona ih je odbila

 

Iako je tokom suđenja ostavljen utisak da je Amber Herd i tokom braka i posle razvoda od Depa želela samo novac, u jednom dokumentu stoji da joj je glumac nudio milione kada su se rastajali, a da je ona sve odbila i rekla da se "ne radi o novcu".


Ovo, takođe, nije upotrebljeno kao dokaz pred sudom.

 

  • Priložio je uređene fotografije svojih modrica

 

Utvrđeno je da fotografije Amber Herd s modricama i posekotinama na licu nisu autentične, odnosno da je glumica u određenoj meri "manipulisala osvetljenjem" i sl. da bi povrede delovale teže, a sada znamo da je to učinio i Džoni Dep sa svojim fotografijama!

 

Amber Herd
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL
  • Priložio je i izmenjene audio-zapise

 

Advokati Amber Herd tvrdili su da su snimci razgovora Džonija Depa koji su pušteni u sudu, takođe, modifikovani, odnosno sečeni tako da se izbace određeni delovi. Recimo, u nekima od njih se snimak prekida usred rečenice.

 

  • Ubedio je sud da mu ne treba lekarski pregled

 

Pravni tim poznatog glumca uspe je da ubedi sud da Dep ne treba da bude podvrgnut nezavisnom lekarskom pregledu jer on "ne navodi štetu na osnovu određene fizičke ili mentalne povrede", odnosno ne trvdi da su mu postupci bivše supruga "naneli konkretnu psihijatrijsku povredu niti neuobičajeno tešku emocionalnu poteškoću".

 

 

makonda-tracker