zaljubljeni

Svi su sumnjali na vatrenu Kamilu, a zapravo je ona UKRALA SRCE glumca: Ova zanosna brineta je nova devojka Džonija Depa

1

Sve oči javnosti uprte su bile u glumca i njegovu advokaticu, a on je zapravo u vezi sa nekim potpuno drugim

foto: EPA-EFE/Steve Helber / POOL
foto: EPA-EFE/Steve Helber / POOL

Čuveni holivudski glumac Džoni Dep ima novu devojku. U pitanju je advokatica iz njegovog advokatskog tima, Džoel Rič. Njih dvoje su se mesecima krili, a sada ih sve češće možemo videti zajedno u javnosti.

 

Uprkost tome što ona nije imala nikakvu zvaničnu ulogu u procesu koji je vođen između glumca i njegove bivše žene Amber Herd mlada advokatica je prisustvovala svakom Džonijevom suđenju, koje je trajalo od 11. aprila do 1. juna.

 

 

Ona je uvek sedela u prvom redu, odmah iza Džonija Depa i pružala bi mu podršku tokom sudskog procesa.

 

Sudeći na osnovu mnogobrojnih fotografija ona je uvek dolazila sa Depom u sud, a nakon suđenja su zajedno, istim vozilom i odlazili iz suda.

 

U jednom trenutku, paparaci su čak uhvatili Ričovu kako se naginje i smeška dok joj Dep pokazuje nešto na telefonu. Iako su, kako mediji navode, ljubavnici u javnosti održavali profesionalni odnos, povezanost među njima je bila očigledna.

 

 

- Ona je bila tu samo iz "ličnih" razloga, da bi podržala svog muškarca" - naveo je izvor blizak paru.

 

Nije poznato tačno kada je otpočela njihova ljubavna priča, a glumac ni njegovi predstavnici se nisu oglasili povodom ovih tvrdnji koje su se pojavile u medijima.

 

Ipak, insajder je rekao da su se oni više puta sastajali u luksuznim hotelima tokom proteklog perioda.

 

- Među njima postoji neverovatna hemija. Ovo je zaista ozbiljno, oni su stvoreni jedno za dugo - rekoa je on.

 

Džoni Dep
foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

 

Rič je majka dvoje dece, koja je upravo u sred brakorazvodne parnice. Kako prenose strani mediji, očigledno je da je bila u vezi sa Depom još dok je bila udata.

 

Uprkos tome što je Rič prisustvovala svakom suđenju iako nije bila njegov pravni zastupnik, u medijima se spekulisalo da je Dep zaprvao u vezi sa prelepom Kamilom Vaskez, advokaticom koja ga je zastupala u procesu koji je vodio proti Amber Herd.

 

 

Vaskezova je te tvrdnje demantovala i nazvala ih neetičnim i seksističnim.

 

- Jako mi je stalo do mojih klijenata i zbog toga smo se zbližili - rekla je ona za Pipl.

 

- Ja kad kažem MI, mislim na ceo tim, a to, naravno, uključuje i Depa.

 

 

 

makonda-tracker