verovali ili ne

Da li je prevarena, da li je umislila ili je sve LAŽ? Priča o PRAVOM OCU ćerke čuvene glumice je čudnija od filma

0

Ćerka holivudske legende svojevremeno je otkrila da joj je majka pre mnogo godina u poverenju rekla je ko je njen biološki otac i ostavila ju je bez reči

Alen delon i Širli meklejn u filmu 'Žuti Rols Rojs'
Alen delon i Širli meklejn u filmu "Žuti Rols Rojs"foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Holivudska glumica Širli Meklejn jedna je od živih legendi filma, a pre nekoliko dana proslavila je 89. rođendan.

 

Još uvek vitalna i nasmejana u svakoj prilici, Širli spada u omiljena poznata lica u Americi i širom sveta, a ona je proteklih godina poznata i po nekim vrlo zanimljivim izjava u vezi sa životom van Zemlje.


Širli već neko vreme ne odlazi na sahrane svojih prijatelja, kojih je sve više u njenim godinama, a njeno objašnjenje za to je da to ne čini "iz principa" jer veruje da duše putuju svemirom i na Zemlju silaze tek "utvrde gradivo".

 

Glumica Širli Meklejn
Glumica Širli Meklejnfoto: EPA/RON SACHS / POOL

U skladu sa svojim verovanjem, glumica je prilično zainteresovana za neidentifikovane leteće objekte (NLO), pa je često ismevaju stend-ap komičari, a ona im ne zamera.


Dopadaju mi se šale na moj račun, posebno kad su duhovite – rekla je jednom prilikom glumica.


Širli je od 1954. do 1982. godine bila u braku s biznismenom Stivom Parkerom, s kojim je 1956. dobila ćerku Saši Parker, danas poznatu kao manje uspešnu glumicu. Širline izjave umele su često da budu iznenađujuće, a njena ćerka i sama je svojevremeno zapanjila američku javnost.

 

Saši je, naime, izjavila da joj je majka, dok je ona bila u dvadesetim priznala da Stiv Parker nije njen otac. Umesto toga, Širli je navodno verovala da je Stiv "klon pravog Sašinog pravog oca, astronauta po imenu Pol". I ne samo to nego je navodno ona svakog meseca plaćala "astronautu Polu" po 60.000 dolara za njegove "troškove putovanja po svemiru".

 


Širlina ćerka izjavila je tada da je odlučila da sakrije da joj ne veruje kako bi zaštitila majčina osećanja. Danas Saši kaže da ne veruje da je njena majka imala mentalne probleme kada joj je to saopštila.


Odlučila sam da joj verujem... Razrogačila je oči, bila je tako puna čuđenja – rekla je Parkerova.


Saši je, inače, 2013. godine objavila autobiografiju "Srećna ja: Moj život sa – i bez – moje mame Širli Meklejn", a glumica je ovu knjigu opisala kao "praktično izmišljotinu".


Nakon nekog vremena, glumica je demantovala da je tvrdila da je Sašin otac astronaut i za FOX411 istakla da joj nije lako da se nosi sa ćerkinim izjavama.

 


Ovo je bolan trenutak za mene kao majku i kao nekoga ko ceni istinu – poručila je Širli. – Šokirana sam i slomljenog srca što moja ćerka daje izjave o meni koje su praktično izmišljotina. Hvalila sam je u svojim autobiografijama, s ljubavlju i iskreno. Žao mi je što vidim nepošteno i oportunističko ponašanje kod svoje ćerke, kojoj sam uvek želela samo najbolje.

 

Nakon objavljivanja ove knjige, odnosi majke i ćerke su narušeni, a Saši kaže da se još uvek nada srećnom kraju svoje priče sa Širli Meklejn.


Pokušavam da je razumem. Uhvatila sam sebe da toliko želim da je zaštitim jer je toliko volim... Ali bol je ipak veoma dubok. Nadala sam se da će se ona izviniti. To bi bilo stvarno, stvarno divno – istakla je.

 


Saši je dodala i da se nada da će Širli videti nešto pozitivno u njenoj knjizi, zbog čega joj je, kako je rekla, poslala jedan primerak s porukom "Volim te".

 

 

 

makonda-tracker