upoznali su se na instagramu

Ima samo 19 godina i sigurna je – ON JE PRAVI! Poznata glumica se verila za sina slavnog muzičara čije pesme obožavamo

0

Mlada glumica Mili Bobi Braun rekla je "da" svom dugogodišnjem dečku i sinu Džona Bon Džovija.

Mili i Džejk su se upoznali na Instagramu, a iz prijateljstva se rodila ljubav.
Mili i Džejk su se upoznali na Instagramu, a iz prijateljstva se rodila ljubav.foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Zvezda serije "Stranger Things", Mili Bobi Braun (19) verila se za Džejka Bon Džovija (20), sina poznatog muzičara Džona Bon Džovija.


Mili i Džejk su zajedno već dve i po godine i često su na društvenim mrežama delili svoje zajedničke trenutke.


Sada su izgleda odlučili da svoju vezu podignu na viši nivo, te je Džejk rešio da svoju devojku upita da li bi želela da provede ostatak života sa njim.

 

Lepe vesti, glumica je podelila na društvenim mrežama, a njih dvoje zagrljeni na plaži i sa osmesima na licima su raznežili ceo svet.

 

- Volim te već tri leta, dušo, i želim ih sve - napisala je Mili, a i Džejk je na svom Instagram profilu objavio njihove dve fotografije i napisao "Zauvek".

 

Džejk i Mili upoznali su se putem Instagrama i odmah sklopili prijateljstvo pre nego što je preraslo u romansu.


- Upoznali smo se na Instagramu. I bili smo prijatelji neko vreme, a onda, šta da kažem?- ispričala je mlada glumica svojevremeno.

Svoju vezu su obelodanili u junu 2021. godine kada je ona podelila fotografiju na kojoj se vidi kako je Džejk ljubi u obraz uz napomenu da su sada "zvanični na Instagramu".

 

Prvi put su zajedno viđeni u javnosti na dodeli BAFTA nagrada prošle godine.


Početkom godine, Mili je nagovestila da je njihova veza ozbiljna i da sve ide u ovom pravcu kada je Džejka nazvala "partnerom za ceo život" u jednoj objavi na Instagramu.

 

- Beskrajno zaljubljena u godinu koju sam imala! Zahvalna za svoje prijatelje, porodicu, magarca (Bernarda), svoje pse i svog partnera za ceo život - napisala je tada.

- Evo još jedne godine sa vama i divnim ljudima i životinjama oko nas, hajde da uradimo to ponovo, ali bolje - dodala je ona tada.

 

 

makonda-tracker