umetnička dela

Drage poznate devojke, ovako se to radi! Sve tajne poruke Zendejinih odevnih kombinacija

0

Nakon što je na svečanoj premijeri filma "Spajdermen: Put bez povratka" Zendeja prošetala crvenim tepihom u kombinaciji inspirisanoj fiktivnim čovekom-paukom, nismo mogli da se ne setimo svih njenih kombinacija koje je iskoristila kao oružje za dodatnu promociju svojih projekata

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako pitate nas, modne znalce i kompletnu svetsku javnost, protekle mesece obeležila je Zendeja Kolman (25). Zvanično najmlađa Modna ikona po izboru Saveta modnih dizajnera Amerike promovisala je od kraja leta "Dinu" Denija Vilneva, potom novu sezonu serije "Euforija", a sada prisustvuje premijerama i promotivnoj turneji povodom filma "Spajdermen: Put bez povratka" — i briljira!


Međutim, daleko od toga da Zendeja jednostavno odabere lepu haljinu i prošeta crvenim tepihom. Ne, njen prijatelj i stilista Lou Rouč i ona stvaraju magiju i koriste svaki autfit da ukažu na projekat u koji je glumica uključena, da istaknu neki detalj u vezi s njim, a njene uloge i zapleti u filmovima i serijama su Zendejina modna inspiracija!

 

Pre nekoliko dana videli smo je u Los Anđelesu u haljini koju je Pjer Paolo Pičioli, kreativni direktor modne kuće Valentino, dizajnirao za nju i koja koja je prepuna aluzija na Spajdermena: tu je paukova mreža izvezena duž celog modela i kroj koji i sam podseća na mrežukoja pada. Da sve bude zabavnije, glumica je ponela i mrežastu masku koja podseća na Spajdermenove oči!

 

1 / 6 Foto: Robin Marshall / INSTAR Images / Profimedia


Vrhunac njenog omaža ovom superheroju, nesumnjivo, ali ne i jedini put da se Zendeja potrudila da na crveni tepih prenese atmosferu s filmskog platna.
Tako je na premieri filma ""Spajdermen: Put bez povratka" nosila viseće minđuše u obliku paukove mreže i sako koji je kao posut kristalima koji na prvi pogled podsećaju na paučinu.


Tokom gostovanja u emisiji "Šou Grejema Nortona" nosila je zeleno odelo sa ljubičastom košuljom inspirisano Zelenim Goblinom, jednim od zlikovaca iz Marvelovog univerzuma.

Na nedavno održanoj dodeli Zlatne lopte u Parizu videli smo je u Kavalijevom remek-delu iz 2000. godine koje krasi nakit na leđima u obliku kičme...

 

1 / 5 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

... što je omaž Spajdermenovom neprijatelju Doktoru Oktopusu!

Da ne pričamo o svim očaravajućim haljinama inspirisanim pustinjom i peskom koje je Zendeja nosila dok je promovisala "Dinu"!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ili o tome kako je oživela zečicu Lolu, kojoj je pozajmila glas u nastavku "Spejs džema"!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker