kao zaljubljeni tinejdžeri

Nemaju kočnice, a i šta će im?! Zbog onoga što su Nikol Kidman i njen muž uradili na crvenom tepihu, mnogi su POCRVENELI

0

Glumica Nikol Kidman se na dodeli Oskara pojavila u društvu supruga Kita Urbana, a njihovo ponašanje na crvenom tepihu je zazvalo je brojne komentare

Nikol Kidman i Kit Urban nisu mogli da sakriju strast na sinoćnoj dodeli
Nikol Kidman i Kit Urban nisu mogli da sakriju strast na sinoćnoj dodelifoto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Jutro posle 95. dodele Oskara u losanđeleskom Dolbi Teatru se sabiraju utisci. 

 

Apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" režisera Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatiji kao Danijels)! Reditelji su dobili po tri nagrade, a od četiri glavne nagrade za glumu ekipa koja je igrala u osvom ostvarenju dobila je čak tri.

 

Najbolja glumica bila je Mišel Jeo, najboljim glumcem proglašen je Brendan Frejzer, dok su Oskari za najbolju žensku i mušku sporednu ulogu pripali Džejmi Li Kertis i Kiju Hui Kvanu.

 

Na crvenom tepihu koji je ove godine bio u stvari u boji šampanjca je takođe privukao brojne poglede zbog predivnih toaleta koje su prošetale poznate ličnosti.

Jedna od dama koje su potpuno ukrale šou sinoć na dodeli Oskara bila je i glumica Nikol Kidman.

 

Ona je sinoć ponela predivnu crnu haljinu prekrivenu šljokicama koju potpisuje Armani.

 

Haljina je imala dubok šlic i džinovske 3D cvetove na ramenu i kuku koji su još više istakli njenu vitku figuru.

 

Glumica je na dodelu Oskara došla u pratnji supruga, muzičara Kita Urbana koji je sa slavnom glumicom uskladio stajling i obukao Armanijev klasičan crni smoking sa leptir mašnom. 

 

Osim fantastično usklađenih toaleta i predivne haljine koju je za ovu priliku odabrala Nikol Kidman, ovaj par je sinoć bio u centru pažnju zbog svoje neposrednosti i razmenjivanju nežnosti naočigled svih po čemu su odavno poznati. 

1 / 5 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Nikol je supruga mazila po obrazu, dok je on svoje ruke obavijao oko njenog tananog struka privlačeći je bliže sebi.

Njih dvoje su u braku već 17 godina, a izgleda da je njihova ljubav sve veća i veća. 

 

Njihovi poljupci su preplavili društvene mreže, a iako neki ovo komentarišu kao nepristojno ponašanje, ipak je više onih koji su oduševljeni načinom na koji Nikol i Kit pokazuju ljubav jedno drugome.

"Da li su svi drugi upravo videli onaj pogled koji je Nikol Kidman uputila Kitu Urbanu na crvenom tepihu, sada se osećam kao da ću se onesvestiti", "Nagrada za najbolji par", "Nađi nekog da te gleda kao što Kit gleda Nikol", samo su neki od komentara koji mogu da se pronađu na društvneim mrežama.

 

 

makonda-tracker