vau!

Dubok šlic & ogromni 3D cvetovi: Nikol Kidman u šljokičastoj haljini zbog koje je sinoć svet ZADRHTAO

0

Glumica Nikol Kidman sinoć se pojavila u Armanijevoj fantaziji na dodeli Oskara i osvojila epitet jedne od najstilizovanijih dama.

Glumica Nikol Kidman bila je među najstilizovanijim damama na 95. dodeli Oskara
Glumica Nikol Kidman bila je među najstilizovanijim damama na 95. dodeli Oskarafoto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sinoć je održana 95. dodela Oskara u losanđeleskom Dolbi Teatru.

 

Najbolja glumica bila je Mišel Jeo, najboljim glumcem proglašen je Brendan Frejzer, dok su Oskari za najbolju žensku i mušku sporednu ulogu pripali Džejmi Li Kertis i Kiju Hui Kvanu.

 

Apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" režisera Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatiji kao Danijels)! Reditelji su dobili po tri nagrade, a od četiri glavne nagrade za glumu ekipa koja je igrala u osvom ostvarenju dobila je čak tri.

 

Iako se svake godine sa neizvesnošću očekuje ko će osvojiti nagrade, uvek su veliki fokus i glavna tema danima nakon dodele Oskara i modne kombinacije koje poznate ličnosti odaberu za ovu posebnu noć.

Sinoć je među najstilizovanijim damama definitivno bila i glumica Nikol Kidman (55) koja je na dodelu Oskara došla sa svojim suprugom Kitom Urbanom (55). 

 

Glumica je odabrala crnu haljinu Giorgio Armani Prive, dok je njen suprug takođe odabrao modnu kuću Giorgio Armani i na dodeli Oskara se pojavio u klasičnom crnom smokingu sa leptir mašnom.

Zvezda filmova "Sati" i "Širom zatvorenih očiju" stigla je na tepih boje šampanjca u predivnoj haljini koja otkriva jedno rame.

 

Haljina je cela bila prekrivena crnim šljokicama i imala je dubok šlic sa strane koji je otkrivao glumičine noge i istakao njenu fantastičnu figuru.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Na ramenu i u struku smo mogli da vidimo 3D džinovske cvetove, koji su bili ukrašeni crnim i sivim šljokicama. 

 

Nikol Kidman je pustila da "haljina govori sama za sebe", pa nije imala previše aksesoara.

 

Imala je nekoliko tankih dijamanstkih narukvica.

 

Što se tiče frizure, pustila je kosu da sama pada niz telo, a sa haljinom je sjajno uklopila i mejkap koji je svetlim zemljanim tonovima istakao njene divne oči. 

 

makonda-tracker