nestvarna

Šili su je 1.000 SATI, inspirisala ju je Merilin : Slavnoj lepotici je umakao Oskar, ali je zbog haljine ušla u ISTORIJU

1

Glumica Ana de Armas odlučila je da pruži omaž legendarnoj Merilin Monro elegantnom kreacijom kakva se retko viđa

Ana de Armas na 95. dodeli Oskara
Ana de Armas na 95. dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U losanđeleskom Dolbi teatru sinoć je održana 95. dodela Oskara, nagrada američke Akademije filmskih nauka i umetnosti.


Kubanska glumica Ana de Armas (34) bila je među nominovanima u kategoriji najbolje glumice, a Oskar joj je izmakao i završio u rukama koleginice Mišel Jeo. Ipak, ovo je veliki uspeh za mladu glumicu koja je igrala Merilin Monro u filmu "Plavuša", pre svega je ovo ostvarenje nije prošlo najbolje kod kritike, ali je De Armasova zabeležila nezaboravnu izvedbu.


Kako u filmu, glumica je očarala i na crvenom (ovog puta bež) tepihu, gde je bila jedna od najbolje odevenih.


Naime, Ana de Armas stigla je na dodelu u izdanju koje je svojevrsno ukazivanje poštovanja Merilin Monro i mnoge je podsetio na toaletu u kojoj je holivudska diva pevala "Srećan rođendan" Džonu F. Kenediju i u kojoj se Kim Kardašijan prošle godine pojavila na Met gali.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Izbor kubanske lepotice bila je toaleta koju potpisuje Louis Vuitton, a u pitanju je nude kreacija prekrivena sićušnim i vrlo efektnim šljokicama. Gornji deo haljine podseća na korset i nešto je krući, ima okrugli izrez i bretele zbog kojih je očigledan omaž Merilininoj kultnoj toaleti.

 

Prema pisanju stranih medija, za izradu ove kreacije bilo je potrebno 1.000 sati, a ona zaista govori više nego hiljadu reči.

 

Ona je pripijena uz telo, naglašava njen vitak struk i figuru u obliku peščanog sata, a glumica ju je maestralno kombinovala tako da bi i sama zvezda filma "Neki to vole vruće" ostala bez daha.

 

Ana de Armas na 95. dodeli Oskara
Ana de Armas na 95. dodeli Oskarafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Međutim, dok je Merilinina haljina bila midi dužine, Anina je dugačka, ima kratak šlep i prekrivena je upečatljivim karnerima koji joj daju romantičnu notu.

 


Ana je rešila da ponese haljinu sa šik salonkama u nude nijansi koje imaju špicast vrh i visoke štikle, ali su ipak ostale skrivene ispod haljine. Sjaj toalete još više je došao do izražaja zahvaljući dijamantskim alkama koje su joj uokvirile lice.


Glumica je uz to kombinovala tašnicu brenda Louis Vuitton nazvanu Petit Malle, inspirisanu starinskim kovčežićima, koja je dodala malo boje i još više sjaja njenom autfitu.

 

 

makonda-tracker