ne zna se koja je bolja

Ovo su najlepše haljine na 95. dodeli Oskara: Nikol Kidman romantična, Kejt Blanšet MOĆNA u večeri skoro bez promašaja

0

Kara Delevinj je bila najbolje odevena dama večeri, ali skoro sve gošće na dodeli Oskara izgledale su spektakularno

Izdanja na (ne baš) crvenom tepihu na dodeli Oskara bila su spektakularna
Izdanja na (ne baš) crvenom tepihu na dodeli Oskara bila su spektakularnafoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U losanđeleskom Dolbi teatru sinoć je održana 95. dodela Oskara, nagrada američke Akademije filmskih nauka i umetnosti.


Apsolutni pobednik večeri bio je film "Sve u isto vreme" režisera Danijela Kvana i Danijela Šajnerta (poznatiji kao Danijels)! Reditelji su dobili po tri nagrade, a od četiri glavne nagrade za glumu ekipa koja je igrala u osvom ostvarenju dobila je čak tri.


Najbolja glumica bila je Mišel Jeo, najboljim glumcem proglašen je Brendan Frejzer, dok su Oskari za najbolju žensku i mušku sporednu ulogu pripali Džejmi Li Kertis i Kiju Hui Kvanu.

 

Naravno, crveni tepih bio je zanimljiv makar koliko dešavanje na pozornici, ako ne i više, a interesantno je da on ovog puta uopšte nije bio crven. Organizatori su se opredelili za bež tepih, kojim su pred ceremoniju prošetale neke od najvećih zvezda današnjice.


Najviše pažnje privukle su glumice nominovane za Oskara za glavnu žensku ulogu Kejt Blanšet i Mišel Jeo, a dok je Australijanka nosila interesantnu toaletu modne kuće Louis Vuitton, nova oskarovka odabrala je Dior. Jedna od najbolje odevenih dama bila je britanska manekenka i glumica Kara Delevinj, koja je odabrala očaravajuću crvenu kreaciju brenda Elie Saab, a videli smo još Nikol Kidman u romantičnoj večernjoj toaleti, trudnu Rijanu u haljini koja naglašava stomačić, aktivitkinju Malalu Jusufzai, Salmu Hajek sa ćerkom Valentinom i mnoge, mnoge druge...


Kako je sve to izgledalo, pogledajte u galeriji... i uživajte!

 

1 / 17 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

makonda-tracker