pun pogodak

Pojavile su se i UKRALE SVE POGLEDE: Salma Hajek i njena naslednica u VATRENIM izdanjima oduševile na dodeli Oskara

1

Glumica Salma Hajek se sinoć na dodeli Oskara pojavila sa 15-godišnjom ćerkom Valentinom Pino. Modno usklađene kombinacije su zasenile sve prisutne.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U losanđeleskom Dolbi teatru sinoć je održana 95. dodela Oskara, nagrada američke Akademije filmskih nauka i umetnosti.

 

Nagrada za najboljeg glumca je otišla u ruke Brendana Frejzera, a Oskara za najbolju žensku ulogu je osvojila Mišel Jeo.

 

Podjednako uzbudljivo kao i na sceni prilikom proglašenja pobednika bilo je i na crvenom tepihu. Zapravo, ove godine su zvezde prošetale tepihom boje šampanjca, što je predstavljalo veliku promenu u odnosu na ranije godine.

 

Jedna od najzapaženijih i najstilizovanijih dama bila je definitivno Salma Hajek, koja je na dodelu Oskara došla sa ćerkom Valentinom Pino (15)

 

Podsetimo, pre samo dve nedelje Salma i Valentina su se pojavile zajedno na Nedelji mode u Milanu kada su nas oduševile svojom pojavom, a već tada se pričalo da je devojčica od samo 15 godina već sada zasenila svoju slavnu majku. 

 

I taman kad smo mislili da ne može bolje od toga, demantovale su nas sinoć  na 95. dodeli Oskara.

 

Njih dve su uskladile stajlinge i može se slobodno reći da su vatreni temperament koji odlikuje Meksikanke upakovale u savršeno prikladne odevne kombinacije.

 

Obe su nosile haljine modne kuće Gucci, a primetili smo da su fantastično iskombinovale crvenu i narandžastu nijansu.

Salma je za ovu priliku ponela narandžastu haljinu koja je fenomenalno isticala njenu figuru peščanog sata sa pripijenim gornjim delom i interesantnim izrezom, kao i donjim delom koji je elegantno dosezao do poda i bio prekriven resicama. 

Zlatna torbica i veliki prsten su zaokružile njen autfit.

 

Kosu je pustila da nonštalantno pada u blagim talasima, a što se tiče mejkapa imala je blago ljubičasti ruž i naglašene oči. 

1 / 6 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sa druge strane, Valentina je nosila haljinu koja je fantastično pristajala njenim godinama. 

 

U pitanju je crvena top haljina koja se od struka širila do poda, a ispod je imala til i podsećao na prave balske haljine.

 

Uz ovu haljinu, Valentina je nosila srebrnu torbicu i svedenu narukvicu, a poput majke je imala talasastu frizuru. 

 

makonda-tracker