"Tužno je gledati je"

3 meseca PLAČE SVAKI DAN, saznala je da je vara na UŽASAN NAČIN: Lepu glumicu suprug ostavio zbog njihove koleginice

0

Posle 11 godina braka, popularni glumac napustio je porodični dom i preselio se kod svoje nove devojke, a njegova supruga navodno je u vrlo lošem stanju

Ejmi Natal i Endru Bahan su u braku od 2012, a pre toga su godinama bili u vezi
Ejmi Natal i Endru Bahan su u braku od 2012, a pre toga su godinama bili u vezifoto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Engleski glumac Endru Bahan (44), poznat domaćoj publici po mnogim uspešnim televizijskim serijama, ovih dana prolazi kroz vrlo buran period na privatnom planu.


Jedan od glumaca koje smo gledali u serijama "Broadčerč", "Čistač" i "Garouov zakon", navodno je prevario suprugu, zbog čega se njegov brak raspao.


Kako pišu britanski mediji, Bahan je ostavio glumicu Ejmi Natal (40), s kojom je u braku 11 godina i s kojom ima dvoje dece, a preselio se kod svoje nove devojke – glumice Lejle Farzad (39), s kojom se zbližio na snimanju Bi-Bi-Sijeve serije Better.

 


Bahan i Natalova, koju smo gledali u serijama "Dauntonska opatija" i "Emerdejl", venčali su se 2012. posle duge veze. Prema pisanju tamošnje štampe, britanska glumica je očajna zbog kraha braka i "plače svakog dana" otkako ju je suprug ostavio u decembru prošle godine, nešto pre Božića po gregorijanskom kalendaru.


– On je često bio odsutan, što nije bilo neobično zbog prirode njegovog posla, ali u jednom trenutku je Ejmi shvatila da on odseda u hotelima u blizini njihove kuće i zapitala se zašto – ispričao je za The Sun izvor blizak paru.

 

– Kako je vreme prolazilo, postojali su znakovi da se zbližio s Lejlom, nešto u njegovom ponašanju i njihovim zajedničkim objavama na Instagramu. Ipak, kap koja je prelila čašu bio je donji veš – to je presudilo – rekao je izvor.

 

Endru Bahan obeležio je mnoge uspešne serije
Endru Bahan obeležio je mnoge uspešne serijefoto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Naime, prijatelji nekadašnjeg para objasnili su da je Ejmi otkrila da je njen suprug prilikom kupovine poklona pred Božić pazario ženski donji veš u veličini koja nije njena. Zatim je uočila račune iz hotela koji se nalaze vrlo blizu njihovog doma i kockice su počele da se slažu.


Shvatila je da se nešto dešava i znala je da mora da kaže nešto, pa se suočila s njim. To je verovatno bilo nešto najteže što je morala da uradi u životu – kaže njen blizak prijatelj za medije. – Mnogo joj je teško. Plače svaki dan otkad se to dogodilo i ne nosi se dobro sa tim. Ne može ni da se natera da počne da priča o tome jer još uvek pokušava da shvati šta se desilo.

 

Ejmi Natal i Endru Bahan su u braku od 2012, a pre toga su godinama bili u vezi
Ejmi Natal i Endru Bahan su u braku od 2012, a pre toga su godinama bili u vezifoto: Keith Mayhew / Avalon / Profimedia

Glumica je navodno "slomljena i tužno ju je gledati", kaže izvor za MailOnline.


Ejmi Natal se pre nekoliko dana prvi put pojavila u javnosti nakon što se rastala od supruga, a viđena je po hladnom vremenu, umotana u jaknu, kada je radoznalim novinarima rekla samo:


Ne mogu da razgovaram o tome. Žao mi je, ništa ne mogu da kažem...

 

 

makonda-tracker