odmah im se vratilo

Pokušali su da je ismeju, a onda ih je udarila – KARMA! Slavna lepotica za 30 dana dobila novih 15,6 MILIONA PRATILACA

1

Dok su njene protivnice pokušale da joj se narugaju, fanovi su odmah požurili da im pokažu šta misle o tome

Selena Gomez
Selena Gomezfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Proteklih dana na društvenim mrežama Tik Tok i Tviter nema važnije teme o životima poznatih od neprijatne situacije u kojoj se našla pevačica i glumica Selena Gomez.


Naime, latino zvezda, koja je samo gledala svoja posla, ismejana je od strane rijaliti lepotice i kozmetičkog maga Kajli Džener i njene drugarice Hejli Biber, inače poznate manekenke i supruge pevača Džastina Bibera, Selininog bivšeg dečka.


Kajli i Hejli su pokušale da se narugaju Seleni zbog izgleda njenih obrva. Nakon što je pevačica napisala je preterala s laminiranjem obrva, Kajli je objavila fotografiju svojih obrva i napisala: "Ovo je bilo slučajno?", a potom i jednu gde su Hejline i njene obrve u prvom planu.

 

Kajli Džener probala je da ismeje Selenu Gomez zbog izgleda njenih obrva
Kajli Džener probala je da ismeje Selenu Gomez zbog izgleda njenih obrvafoto: Instagram, kyliejenner, selenagomez

Istog dana, društvene mreže su preplavili komentari da se Kajli i Hejli rugaju pevačici koja im ništa nažao nije učinila, a već u narednim danima one su počele da gube pratioce na Instagramu, dok je broj onih koji prate Selenu nastavio da raste. Zato je Gomezova ponovo postala najpraćenija žena na Instagramu, a za proteklih 30 dana je dobila novih 15.648.060 pratilaca!


S druge strane, Kajli nakon što je pokušala da ismeje Selenu prati čak milion ljudi manje nego pre toga.

 

Budući da Kajli Džener svoju slavu i karijeru u velikoj meri zasniva na internet popularnosti, mnogi fanovi Selene Gomez naslađuju se što ju je karma ovako brzo uzvratila udarac.

 

Kajli Džener uvek privlači pažnju
Kajli Džener uvek privlači pažnjufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

"Zle devojke nemaju čemu da se nadaju", "Majka dvoje dece ismeva nečiji izgled i karma se odmah pobrine da to kazni", "Šta je tražila, to je i dobila", pišu obožavaoci Gomezove.


Selenu trenutno na Instagramu prati više od 390 miliona ljudi, a Kajli 379 miliona.


Ovaj mini-skandal se, inače, nadovezao na još jednu "internet dramu" u koju su upletene ove dve poznate devojke.


Naime, jedna tiktokerka podelila je snimak u kom je otkrila da je influenserka i kozmetički mogul Kajli Džener sačuvala njen snimak star četiri meseca, u kom se ona dotakla ljubavnog trougla koji su činili Selena Gomez, Džastin Biber i Hejli Biber.

 

Hejli Biber i Selena Gomez srele su se prošle godine na jednom događaju
Hejli Biber i Selena Gomez srele su se prošle godine na jednom događajufoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

U pitanju je video u kom je izvesna Suzana podsetila na glasinu da su manekenke Kendal Džener i Điđi Hadid 2014. odvele pevačicu i glumicu Selenu Gomez na odmor u Dubai da bi njihova drugarica Hejli Boldvin imala priliku da zavede njenog bivšeg dečka Džastina Bibera.

Suzana je pre nekoliko dana saopštila da je odavno primetila da je Kajli Džener, Kendalina sestra, sačuvala ovaj snimak, a fanovi smatraju ovaj potez čuvene bogatašice potvrdom da je zaista iza svega stajala zavera.

 

 

makonda-tracker