tajna otkrivena

"Mislio sam da ću uskoro početi da pričam s ANĐELIMA": Silvester Stalone umalo izgubio život na snimanju "ROKIJA"

0

Nakon toliko godina čuveni glumac otkrio je zbog čega je bio na odeljenju intezivne nege nakon snimanja zahtevne scene.

foto: Profimedia, FTN
foto: Profimedia, FTN

Čuveni glumac Silvester Stalone (75) koji se proslavio sedamdesetih godina ulogom u filmskom ostvarenju "Roki" za koji je sam napisao scenario, nakon toliko godina otkrio je nemilu scenu koja se dogodila na snimaju četvrtog dela usled koje je pomislio da će izgubiti život.

 

U pitanju je bila ona u kojoj je snage odmerio sa Dolfanom Lundgrenom, u ulozi Ivana Draga.

 

— Prvo što smo snimili bio je moj i njegov ulazak i najava, a zatim je krenula tuča. Tokom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne povrede. Ekipa me hitno prevezla iz Kanade na odelenje intenzivne nege u bolnici u Kaliforniji. — istakao je u videu "The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone" koji je objavio na Jutjub kanalu "Sly Stallone Shop".

 

Nakon hospitalizacije i adekvatne nege, nakon samo četiri dana stigao je na snimanje kako bi završili započetu scenu.

 

Dakle, razbio me je, no ja nisam osećao ništa u tom trenutku, srce je počelo da bubri kasnije iste večeri. Krvni pritisak mi se povećao na 260 i mislio sam da ću uskoro početi da pričam s anđelima. Sledeće čega se sećam je da sam na hitnom letu na maloj visini. — završava glumac.

 

Podesetimo, Silvester je otac petoro dece, a stariji naslednik Sejdž kojeg je dobio sa izabranicom Sašom Čak preminuo je u 36. godini.

 

Nakon kraha braka, uplovio je u zajednicu sa danskom glumicom Briget Nilsen, ali su se rastali nakon samo dve godine.

 

Iako je mislio da nema sreće na emotivnom planu pojavila se Dženifer Flejvin sa kojom je tokom braka dobio tri ćerke, Sistin, Sofiju i Skarlet.

 

Silvester Stalone
foto: Profimedia

 

makonda-tracker