šta je istina?

Ponizio suprugu posle 25 godina braka: Silvester Stalone uvredio porodicu, oni mu prikladno odgovorili

0

Nakon što je glumnac priredio supruzi i ćerkama neprijatno iznenađenje, one su mu suptilno odgovorile na Instagramu, a njegov PR tvrdi da nam se samo učinilo da postoji neki problem...

foto: Instagram, officialslystallone
foto: Instagram, officialslystallone

Živa legenda Holivuda Silvester Stalone (76) od početka karijere privlačio je pažnju svojim ljubavnim životom, koji je u nekim trenucima bio izuzetno buran.


Poored toga što se viđao s velikim brojem poznatih lepotica, ženio se tri puta. Najpre je od 1974. do 1985. bio u braku sa Sašom Čak, s kojom je dobio dvojicu sinova, potom ju je ostavio zbog manekenke Bridžit Nilsen, s kojom je bio u braku dve godine, da bi 1997. rekao "da" Dženifer Flavin, američkoj manekenki i preduzetnici.


Ovaj brak je njegova ljubavna priča koja je najduže potrajala, a par je dobio tri ćerke: Sistin, Skarlet i Sofiju, koje su njihov veliki ponos.

 

Iako oni godinama deluju kao jedan od najskladnijih holivudskih parova, mediji u poslednje vreme pišu da im ne cvetaju ruže, a glumac je sada priredio vrlo neprijatno iznenađenje porodici. Naime, Silvester Stalone je nedavno pokazao da je prepravio veliku tetovažu s likom svoje supruge, pa tako umesto njenog portreta Slajevo telo sada krasi – Batkus, pas njegovog filmskog junaka Rokija!

 

Silvester Stalone, Dženfier Flavin
foto: EPA/SEAN DEMPSEY

Dženifer je nagovestila da u njihovom braku postoje problemi kada je na Instagramu objavila porodični portret na kom nema Silvestera i koji je pozirala zagrljena sa ćerkama uz opis:


Ove devojke su moj prioriret. Ništa drugo nije važno. Nas četiri zauvek.

 


Glumac na ovo nije reagovao, a supruga je potom prestala da ga prati na Instagramu.


Iako nijedno od njih dvoje nije komentarisalo navode da nije sve idealno u domu Staloneovih, PR čuvenog glumca oglasio se kratkim komentarom da je sve u redu da se glumac ne razvodi.


Gospodin Stalone je želeo da "osveži" tetovažu sa likom Dženifer, a rezultati nisu bili zadovoljavajući i, nažalost, bili su nepopravljivi. Zbog toga je originalnu tetovažu morao da "pokrije" portretom Rokijevog psa Batkusa. Stalone voli svoju porodicu i trenutno zajedno snimaju rijaliti šou – poručio je PR.

 


Da li je istina da je sve u redu i da li je ovaj sumnjivi potez samo deo marketinga u susret emitovanju pomenutog rijalitija, ostaje da se vidi...

 

 

makonda-tracker