nosi se sa osudom

"Umrećeš pre nego što dete poraste" je samo jedna od BRUTALNIH poruka: Glumica postala mama u 55. godini i PRESREĆNA JE

0

Danska lepotica koja je svetu najpoznatija po kratkom braku sa Silvesterom Staloneom od rođenja ćerke suočava se s vrlo neprijatnim komentarima javnosti, a mnogi sebi saju za pravo da kažu da je ona sebična i da njeno dete neće biti srećno

foto: Instagram
foto: Instagram

Danska pevačica, model i glumica Brigit Nilsen proslavila je u julu 58. rođendan, a njeno slavlje uveličali su ćerka Frida i njen 15 godina mlađi suprug Matija Desi.


Par je malenu Fridu dobio pre tri godine, i to nakon što je Brigit punu deceniju uz pomoć vantelesne oplodnje pokušavala da postane majka. Davana joj je nada od svega 3-4 odsto verovatnoće da će uspeta, ali je ona i zatrudnela i porodila se uspešno u 55. godini, a na svet je stigla zdrava i prelepa devojčica.

 

Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijate, a možda i ne.

Mnogo lekova, hormona, mnogo patnje... da bi vas neko na kraju nazvao i rekao vam: "Žao nam je, niste trudni" ― ispričala je ona jednom prilikom.

 


Nisam imala puno jajnih ćelija, ali bilo ih je dovoljno. Nikad nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je mnogo razočarenja. Iako ste realni ― jer znate koliko imate godina i da su sve šanse protiv vas ― ipak ne odustajte ― poručila je ona svim ženama koje se bore za potomstvo.


Ponosna mama Brigit s vremena na vreme deli tople porodične trenutke na društvenim mrežama, a komentari njenih pratilaca i u medijima neretko su brutalni. Ona se suočava s vrlo neprijatnim optužbama jer je rodila dete u pedesetim.

 


Na društvenim mrežama će vam 95 posto ljudi čestitati i na detetu i na rođendanu i biće srećni jer ste vi srećni. Ali uvek ima i onih koji će napisati "Kako se usuđuješ da rodiš dete, ti si baba, umrećeš pre nego što ti dete poraste" ― kaže Nilsenova.

 


Brigit je, inače, vrlo popularna u Danskoj, a svet je čuo njeno ime kada se verila za glumca Silvestera Stalonea tokom snimanja četvrtog dela "Rokija". Venčali su se 1985, a razveli 19 meseci kasnije. Ona se udavala još četiri puta, a Frida nije njeno prvo dete. Iz četvrtog braka, sa švajcarskim glumcem Raulom Majerom ima sinove Raula Ajertona i Daglasa Arona, koji su u dvadesetim. Sreću je konačno pronašla s 15 godina mlađim konobarom, s kojim je dobilo ono za čime je čeznula ― sreću, podršku, ljubav, stabilnost i dete.

 


Bio je to dug put, ali vredelo ga je preći. Nikada nismo bili više zaljubljeni ― rekla je Fridina ponosna majka nakon rođenja ćerke.

 

 

makonda-tracker