još ga voli?

"Nikad se nisam oporavila..." Pamela poslala poruku najvećoj ljubavi, a njegova žena joj se narugala na UŽASAN NAČIN

0

Pamela Anderson je poslala poruku bivšem mužu Tomiju Liju, koji je trenutno u srećnom braku

Pamela i Tomi iz srećnih dana
Pamela i Tomi iz srećnih danafoto: ©1265 / Capital pictures / Profimedia

Šta god radila, Pamela Anderson redovno diže prašinu. Uvek je bila u centru pažnje medija zbog najrazličitijih mogućih stvari, od teškog detinjstva, silovanja, brojnih brakova i razvoda, pa sve do trenutno aktuelnog dokumentarca o njenom životu.

 

Dokumentarni film pod nazivom "Pamela, ljubavna priča" nedavno je emitovan na Netfliksu, a sada su američki mediji saznali da je čuvena plavuša pre nego što će film ugledati svetlost dana poslala poruku svom bivšem mužu Tomiju Liju.

 

U stranim medijima pojavile su se dve različiite verzije o Pamelinoj nameri, a njena poruka izazvala je reakciju žene sa kojom je Tomi Li trenutno u braku.

 

- Imala sam samo jednu pravu ljubav... Nikad se nisam oporavila - napisala je navodno Pamela Anderson (55) oženjenom bivšem mužu Tomiju Liju (60) pre nego što je njen dokumentarac emitovan, ali muzičar joj nije odgovorio.

 

Pamela Anderson je navodno poslala poruku bivšem mužu Tomiju Liju da mu kaže da je on njena „jedina prava ljubav“ pre nego što je njen film objavljen.

Tomi, sada srećno u braku s Britani Furlan (36), nije odgovorio na poruke, navodi TMZ, a priča se da je Pamela (55) samo želela da "ispravi stvari".

Izvori bliski ovom paru su rekli je Pamela bubnjaru Motli Krua rekla kako je njihova porodica bila "baš slatka kada su još zajedno odgajali svoje sinove" Brendona Tomasa Lija (26) i Dilana Džegera Lija (25).

 


Međutim, ti izvori su drugačije tumačili namere koje je Pamela Anderson imala prilikom slanja ovih poruka.

 

Jedan izvor rekao je da ona nema nameru da raskine Tomijev brak i da ne pokušava da mu se vrati.

 

- Želela je samo da izrazi svoju zahvalnost za njihovu prošlost - navodi ovaj izvor.
 

Međutim, dva različita izvora imaju oprečne informacije.

 

- Dok je Pam sebe predstavljala, barem u javnosti, kao da poštuje Tomijev brak sa Britani - u stvarnosti, Tomi i Britani veruju da je pokušavala da mu se vrati - napravio je zaplet drugi izvor.

 


TMZ preneo i da je Pamela Tomiju slala koketne poruke o tome kako ga i dalje voli i kako veruje da će biti zajedno kada ostare, uz izvinjenje za stvari koje su se desile u prošlosti.

Kažu da je Pamelina najnovija poruka Tomiju poslata u januaru, neposredno pre premijere njenog dokumentarnog filma.

- Rekla je da joj je slomljeno srce zbog njihovog razvoda i da joj je žao što je povredila Tomija - tvrdi izvor.
 

Pamela i Tomi su se venčali 1995. godine, pošto su se poznavali samo četiri dana, ali je njihov brak trajao tri godine nakon što je on optužen za nasilje i zlostavljanje dece.
 

Istinski zaljubljena bila samo u Tomija

 


Pamela je u jednoj emisiji rekla da je bila stvarno zaljubljena samo u Tomija

 

- Moja veza sa Tomijem je možda bio jedini put kada sam bila istinski zaljubljena - rekla je Pam.

 

Međutim, njihov odnos je pretrpeo veliki udarac kada je njihov privatni snimak procurio u javnost, što Pamela navodi kao okidač za kasniji razvod. Pamela je optužila Tomija da ju je fizički zlostavljao dok je držala sina Dilana, koji je tada bio beba.

- Tomi je otrgnuo Brandona sa mene i bacio mene i Dilana u zid - tvrdila je tada Pamela.

Pozvala je hitnu i Li je uhapšen, nakon čega je proveo četiri meseca u zatvoru.
 

 

- Razvod od Tomija bio je najteža i najniža tačka u mom životu. Bila sam slomljena. Nisam mogla da verujem da je osoba koju sam najviše volela sposobna za ono što se dogodilo te noći. Oboje smo bili slomljeni, ali morala sam da zaštitim svoje bebe - rekla je Pam svojevremeno.

Tomijeva supruga se šalila na Pamelin račun

 

Tomijeva nova supruga Britani Furlan je nedavno napravila jedan video, koji su mnogi protumačili kao ruganje Pameli. Britani je koristila Pamela filter na Tik-Toku i napisala "Pem kad bih ja umrla".

 

Britani u svom Tik Tok videu
Britani u svom Tik Tok videufoto: printscreen/tik tok

Kada su je novinari pozvali da pitaju za taj snimak, prvo je rekla da ne želi da priča, da bi nakon navaljivanja novinara ipak nešto rekla.

 

- To je bila šala - odgovorila je Tomijeva žena.

 

Čak je i komentaru snimka objavila da se šali, ali to nije bilo dovoljno ali je ubrzo bila

 

- Molim vas, momci, moram da se šalim, ja se tako snalazim - napisala je, ali je ipak na kraju obrisala snimak pošto je bila preplavljena kritikama. 

 

 

makonda-tracker