pakao od života

Traumatična prošlost Pamele Anderson: Grupno je silovana, trudna je mučena, a poznatog fudbalera vidi kao ČUDOVIŠTE

0

Iako je svi gledaju kao jednu od najnasmejanijih holivudskih zvezda, malo ko zna kakav pakao od života je Pamela Anderson imala.

foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pamela Anderson je devedestih važila za ultimativnu najprivlačniju ženu u Holivudu, a njena slava ni danas nije ništa manja iako je već na pola šeste decenije.

 

Mnogi su je prvo videli u svojevremeno hit seriji Čuvari plaže, gde je tumačila lik Si Džej Parker i svojom pojavom zavodila muškarce širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pamelaandersonbaywatch

 

Od tada Pamela je bila maltene zaštitino lice "Plejboja", pošto verovatno ni sama ne zna koliko je puta prethodnih decenija krasila naslovnu stranu ovog čuvenog časopisa za muškarce. Definitvno je osoba koja je to uradila više puta od svih njenih koleginica.

 

Iako sve ovo nekome zvuči kao san, nije sve bilo baš tako lepo i divno u Pamelinom životu. Ona je čak u ranim godinama imala dosta više košmara koji su pratili.

 

Njeno prvo seksualno iskustvo bilo je silovanje, i to strane dadilje koja ju je čuvala. Zaista stravičan ulazak u svet odraslih. Ali, to nije bilo jedino traumatično iskustvo koje je ova zvezda doživela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pamelaandersonbaywatch

 

Ovaj strašan niz se nastavio i novo silovanje pretrpela je sa svega 12 godina. Posebno je brutalno bilo ono što se desilo dve godine kasnije, kada ju je njen tadašnji dečko sa silovao, i to sa svojih 6 drugara.

 

- Taj moj dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje – ispričala je glumica dok se sećala ove strašne traume.

 

Kako je rekla, posle svega ovoga, bilo joj je potrebno mnogo godina da se psihički povrati i nekako prebrodi sve nedaće koje su je zadesile.

 

 

U jednom od intervjua je objasnila da joj je slikanje za Plejboj dosta pomoglo da se izbori sa traumama iz tog perioda.

Što se tiče njenih ljubavnih zgoda i nezgoda, one su punile stupce štampe dugi niz godina. Njen prvi brak se desio nakon samo četiri dana poznanstva sa Tomijem Lijem. Venčanje sa bubnjarem grupe Motley Crue desilo se na plaži 1995 godine.Umesto burmi, istetovirali su svoja imena jedno na drugom. Iz ovog trogodišnjeg braka Pamela ima dva sina Brendona Tomasa i Dilana Džegera.

 

Ipak, najpoznatiji momenat ovog braka je bio intimni snimak ovog para sa jahte, koji se ubrzo proširio celim svetom, a Tomi je kasnije i proveo šest meseci u zatvoru pošto je osuđen za nasilje u porodici. Tada je osuđen pošto je trudnu Pamelu zaključavao u kuću i nije joj davao da izlazi napolje.

 

Nakon razlaza sa Tomijem, Pamela je tri godine bila verena za modela Markusa Šinkenberga. A nakon toga ulazi u turbulentnu ljubavnu sagu sa još jednim muzičarem - Kidom Rokom. Veza je započela 2001. da bi veridbu raskinuli 2003 godine. No, opet su se pomirili 2006. i tada su se venčali na jahti u blizini Sen Troepea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s & 00s (@90s_vintage9)

Nažalost, Pamela je imala spontani pobačaj u jednom trenutku i nedugo nakon toga ovaj par je podneo papire za razvod, ali Pamela nije dugo očajavala. Ubrzo se u Las Vegasu udala za igrača pokera Rika Salomona. Do svađa je došlo za svega par meseci, ali kako to obični biva kod nje, nakon par godine se opet pomirila sa njim, da bi se onda opet razišli 2015 godine.

 

Sledeći njen dečko – fudbaler Adil Rami – takođe ju je povredio. Naime, Pamela 2019. godine optužila svog tadašnjeg dečka da „živi dvostruki život“, a sve to je podelila na svom Instagram profilu.

 

- Kako je moguće da kotrolišeš dva srca i uma dve žene u isto vreme, sigurna sam da je bilo drugih. On je čudovište - stajalo je između ostalog u objavi iz koje se jasno naslučuje da je Rami u isto vreme bio sa Pamelom i još jednom devojkom, što je zanosnu plavušu posebno pogodilo.

 

Ni Rami joj nije ostao dužan, pa su posle njegove kolege otkrile da im fudbaler se hvalio seksualnim životom sa holivudskom lepoticom.

 

- Rami nam je ispričao puno zanimljivosti o Pameli Anderson. Naravno da nas je sve zanimalo kakav im je odnos u krevetu. Govorio je kako mu je Pamela bila najbolja žena u životu i da su "ono" radili po 12 puta u jednoj noći - rekao jedan njegov saigrač.

 

Pamela je uskoro pronašla novu ljubav, šestog po redu muža, ali sve ostalo je ostalo po starom. Nova turbulentna veza sa Džonom Petersonom i brak od svega 12 dana punili su neko vreme novinske stupce, da bi se Pamela posle preorijentisala na telohranitelje. Prošle godine se udala Dena Hajusta, ali ni to, po običaju, nije dugo potrajalo.

 

 

makonda-tracker