da li je imao probleme sa suprugom?

"O bože, baš si sladak i smešan!" Ovaj poznati Srbin je Pamelu Anderson u Beogradu iznenadio TEGLOM AJVARA

0

Jedna od najvećih svetskih zvezda je bila zatečena ovim gestom. Pogledajte kako je reagovala

 

foto: Roy Rochlin Getty Images Profimedia
foto: Roy Rochlin Getty Images Profimedia

Pamela Anderson, od kada je zakoračila na svetsku javnu pozornicu, uvek je bila u centru pažnje. Bilo da je to zbog svog izgleda, serije "Čuvari plaže", raskida sa svojim momcima, razvoda sa svojim supruzima, svađama sa njima, teške mladosti ili zbog svoje knjige i dokumentarnog filma koji su trenutno aktuelni.

 

Jedna od najpoznatijih svetskih plavuša je nedavno objavila knjigu i dokumentarni film "Pamela, ljubavna priča", u kojima uz pomoć svojih sinova iznosi brojne zanimljive detalje iz svog života i svojih šest brakova.

 

Zanosna Pam je jednom prilikom, doduše na vrlo kratko, posetila i prestonicu Srbije.

 

Popularna Si-Džej Parker se pre nešto više od 10 godina vraćala iz Crne Gore, a kada je izašla Beogradu kako bi uhvatila drugi avion, imala je jedan više nego zanimljiv susret. Nju je tada iznenadio beogradski muzičar - Prljavi inspektor Blaža.

 

Blaža, koji je inače snimio i pesmu posvećenu zanosnoj plavuši pod nazivom "Lepa si, Pamela", čuo je da će Andersonova biti na tom letu i rešio je da je dočeka na beogradskom aerodromu. Naravno, na svoj način.

 

Blaža je džentlmenski Pameli poklonio buket cveća, omot svog albuma sa njenim likom, kao i, kako bi znala gde je došla, nešto iz domaće radinosti. A to je bila tegla ajvara.

 

Pamela je bila prijatno iznenađena
Pamela je bila prijatno iznenađena foto: Youtube Printscreen

Oduvek sam znao da ću te kad-tad upoznati i san mi se napokon ostvario. Mnogo si lepa, Pamela, i uvek ću biti tvoj veliki fan. Zato sam ti spremio teglicu ajvara da se počastiš tokom puta do Londona - na sebi svojstven način je rekao popularni muzičar.

 

Pamela je bila potpuno iznenađena, a onda je Blaži uzvratila kompilemente.

 

- O, bože! Baš si sladak i tako si smešan. Prijatno sam iznenađena ovim dočekom čemu se, iskreno, nisam nadala. Moram da priznam da ne znam ništa o vašoj zemlji, ali ću je svakako uskoro posetiti - obećala je Pamela Blaži.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen

 

Dok su se opraštali Blaža je u šaljivom dugu zamolio glumicu da proba naš specijalitet, ali da mu se javi.

 

- Srećan put, draga, probaj ajvar, javi se ponekad, piši kad stigneš - poručio joj je "prljavi inspektor.

 

Nedugo nakon ovog susreta, Blaža je morao da objašnjava medijima kako nije imao problema sa svojom suprugom zbog susreta sa čuvenom plavušom.

 

Pamela i Blaža na aerodromu
Pamela i Blaža na aerodromufoto: Youtube Printscreen

- Nisu tačne glasine da me je supruga izbacila iz stana zbog Pamele, ona me apsolutno podržava. Pa šta bih ja sa Pamelom kad su pored nje momak, telohranitelji, menadžeri, obožavaoci... Jedva i stignem da se probijem do nje - ispričao je tada.

 

 

makonda-tracker