memoari i dokumentarac

Još uvek se bori da sebi oprosti JEDNU GREŠKU: Kakva je Pamela Anderson kao majka?

0

Holivudska lepotica je u svojoj novoj knjizi i dokumentarnom filmu, između ostalog, otkrila i jednu svoju roditeljsku grešku, koja će je mučiti do kraja života.

foto: CBS / Planet / Profimedia
foto: CBS / Planet / Profimedia

U svojim novim memoarima pod naslovom "S ljubavlju, Pamela", zanosna plavuša otkriva intimne detalje o sebi. Andersonova u romanu vodi čitaoce kroz priču o svom detinjstvu i porodici, a posebno se dotakla svojih majčinskih grešaka.

 

- Moji sinovi su pravo čudo, s obzirom na njihov genetski kod. Toliko toga su prošli, a ipak nisu puni rupa - napisala je Pamela u svom romanu, čije delove prenosi "People".

 

Možda i najpoznatija plavuša na svetu kaže da su je "ta dva čuda" njeni sinovi Brendon (26) i Dilan (25) i ubedila da konačno ispriča svoju životnu priču.

 

Kad je otkrila svoju ideju prijateljima, svi su joj rekli da će joj trebati pomoć priilikom pisanja, ali ona je insistirala da piše sama, bez saradnika. Kada je potpuno sama uspela u svojoj nameri, svi su bili šokirani.

 

- Reči su kao čini. Želela sam budem sigurna da će to što piše u romanu biti od srca - rekla je Andersonova.

Ne samo da će njena knjiga biti objavljena 31. januara, već će se emitovati i novi Netfliksov dokumentarac - "Pamela, ljubavna priča". Film uključuje intervjue sa Brendonom, njenim „vatrenim i kreativnim” sinom, i Dilanom, njenim „introspektivnim” sinom, kao i arhivske snimke iz života koje je odabrao baš Brendon, koji je i producent u ovom ostvarenju.
 

 

- Pitanje o tome kako je odrastati kao sin Pamele Anderson me je fasciniralo kao pripovedača. Ispostavilo se da je ona prokleto dobra majka - rekao je Rajan Vajt, reditelj Netfliksovog dokumentarca.


Zvezda Čuvara plaže i njen tadašnji suprug, bubnjar "Motli Krua" Tomi Li Džons, bili su još više u centru pažnje 1995. kada su u medije procurili njihovi intimni snimci.

- Mi smo se nosili sa tim na najbolji način na koji smo znali… ali mislim da nismo imali nivo zrelosti da zaista sve to rešimo - kaže Pamela u svom romanu.

 


Krajem 90-ih, kada su Brendon i Dilan bili mali, Li je optužen za porodično zlostavljanje, a Andersonova je podnela zahtev za razvod braka.

- Mislim da smo zaista izneverili našu decu tada. I to je nešto što mi je zaista teško da oprostitm sebi - kaže Pamela.

 


Ona sada misli da je trebalo da sa Lijem nađe bolji izlaz iz svega toga, ali njeni strahovi iz detinjstva joj nisu dozvoljavala da prihvati nasilje. Ona nije želela takav život za svoje sinove i kaže da je, iako je volela Tomija „više od svega na svetu“, više volela svoju decu.

 


Upravo su je ta deca i ta izuzetna ljubav izvukli kroz posledice zlostavljanja i razvoda.
 

- Spasili su me. Deca su promenila sve. Volim svaki trenutak sa njima - kaže Andersonova.

 

 

makonda-tracker