slomio joj je srce

Otkačenije i od ŠAKIRINOG SKANDALA SA DŽEMOM: Pamela Anderson ispričala kako je shvatila da je dečko vara

0

Kako uhvatiti muškarca u preljubi? Pamela Anderson "nanjušila" je da se nešto dešava posle vrlo bizarne situacije

Pamela Anderson na početku svog ljubavnog života doživela je nezaboravan krah
Pamela Anderson na početku svog ljubavnog života doživela je nezaboravan krahfoto: EPA/YURI KOCHETKOV

Popularna američka glumica i jedna od najpoznatijih lepotica devedesetih Pamela Anderson (55) snimila je dokumentarac o svom životu za Netfliks, u kom je otvoreno pričala o svojoj privatnosti.


U ostvarenju nazvanom "Pamela, ljubavna priča", zvezda serije "Čuvari plaže" prisetila se mnogih teških, potresnih, radosnih i zanimljivih epizoda iz svog uzbudljivog života, a našlo se vremena i za jednu bizarnu.


Ona je, naime, ispričala kako je otkrila da je dečko vara iako ga nije uhvatila u samom činu prevare niti videla ijedan dokaz da joj je bio neveran. U pitanju je momak za kojim je Pamela izgubila razum po završetku srednje škole i s kojim je započela zajednički život vrlo mlada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)


Otišla sam u Vankuver, tamo upoznala nekoga s kim sam počela da živim. On je imao aferu s nekim. Kada vidite svog momka kako pere penis u sudoperi, to je znak da vas verovatno vara – izjavila je Pamela Anderson.


Ona nije imenovala muškarca koji je osetio potrebu za ovakvim vidom higijenskog prikrivanja dokaza o preljubi, a istakla je u to vreme vodila detaljan dnevnik o svom životu.


Zapisala sam "pranje penisa u sudoperi – sumnjivo" – otkrila je glumica.


Ispostavilo se da nije sumnjala bez razloga, a kada se danas seti te situacije, sve joj je vrlo smešno.

 

Pamela Anderson rano je doživela nezaboravan krah
Pamela Anderson rano je doživela nezaboravan krahfoto: CBS / Planet / Profimedia

Kada se setim toga, zabavno mi je, ali je tada bilo vrlo strašno – iskrena je Andersonova.


Glumica se nekoliko godina nakon ovog incidenta, u tom trenutku već kao velika televizijska zvezda, prvi put udala, a "da" je rekla muzičaru Tomiju Liju, s kojim je dobila dvojicu sinova. Nakon razvoda ovog trogodišnjeg braka, a ona je više puta okušala sreću na isti način, udala se za Kida Roka, Rika Salomona (dvaput), Džona Pitersa i Dena Hejhursta.

 

makonda-tracker