progovorio

"Zlostavljao me je sveštenik kad sam imao 13 godina": Ispovest HOLIVUDSKOG KANIBALA zbog koje ćete se naježiti

0

Prvi intervju nekadašnjeg ultrapopularnog glumca, a danas optuženog za niz gnusnih dela protiv više žena

Armi Hamer oglasio se prvi put posle stravičnih optužbi
Armi Hamer oglasio se prvi put posle stravičnih optužbifoto: EPA-EFE/WARREN TODA

Holivudski glumac Armi Hamer dao je prvi intervju od početka 2021. godine, kada je protiv njega izneto više optužbi za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.


Nakon što je dve godine bio nem, on sada tvrdi da je svaki odnos koji je u životu sa ženama imao bio uz obostrani pristanak, iako priznaje da jeste bio emocionalno nasilan u ovim vezama.


Imao sam vrlo intenzivan i ekstreman životni stil – istakao je Armi Hamer za Air Mail i objasnio kako je žene uvlačio u svoj krug manipulacije i iskorišćavanja.


– Pokupio bih ove žene, uvukao ih u to, u svoj vrtlog putovanja, seksa, droga i snažnih emocija koje lete okolo. I čim bih završio, samo bih ih odbacio i nastavio na sledeću ženu, ostavljajući ih da se osećaju napušteno i iskorišćeno – priznao je Hamer.

 

Armi Hamer bio je pre nekoliko godina jedna od najvećih holivudskih zvezda u usponu
Armi Hamer bio je pre nekoliko godina jedna od najvećih holivudskih zvezda u usponufoto: EPA/CLEMENS BILAN

On je otkrio i da je i sam bio žrtva zlostavljanja kao dete, kada ga je kao 13-godišnjaka seksualno napastvovao pastor. Glumac veruje da je to dovelo do njegovog intereovanja za BDSM, odnosno erotske igre koje podrazumevaju vezivanje, disciplinovanje, dominaciju, sadizam i mazohizam.

 

– Ono što je u moj život uvelo seksualnost bilo je u potpunosti van moje kontrole – kaže Armi Hamer. – Bio sam nemoćan u toj situaciji. Nisam imao kontrolu. Moje interesovanje je otišlo u smeru da u seksualnoj situaciji želim da imam kontrolu u svojim rukama.


Međutim, glumac tvrdi da nije uradio ništa nezakonito i da je svaka žena pristala da ima odnose s njim. Ipak, svestan je da je on bio taj na poziciji moći u svakom odnosu.

 

Armi Hamer oglasio se prvi put posle stravičnih optužbi
Armi Hamer oglasio se prvi put posle stravičnih optužbifoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

– To su bile žene u srednjim dvadeseetim, dok sam ja u tridesetim. Bio sam uspešan glumac u tom trenutku. One su bile srećne što su sa mnom i pristale bi na stvari na koje možda ne bi pod svojim uslovima – svestan je on.


Kako je istakao, on prihvata odgovornost za svoje ponašanje.


Ovde sam da priznam svoje greške, da preuzmem odgovornost za to što sam bio g****r, što sam bio sebičan, što sam iskorišćavao ljude da bih se osećao bolje, a onda bih nastavio dalje kad bhi završio – kaže Armi Hamer.


On veruje da je to sve iza njega i da se promenio.


Sada sam zdraviji, srećniji i uravnoteženija osoba – zaključuje glumac, koji je posvećeniji svojoj deci nego ranije.

 

Armi Hamer obeležio je Oskarom nagrađen film Call Me By Your Name
Armi Hamer obeležio je Oskarom nagrađen film Call Me By Your Namefoto: EPA/CLEMENS BILAN

– Sada mogu da budem tu za svoje klince kao nikad pre... Zaista sam zahvalan na svom životu, oporavku i svemu. Nikad se ne bih vratio nazad i promenio sve što mi se desilo – kaže glumac.


Ipak, trebalo mu je vremena da dođe do te tačke jer se na početku skandala koji je izbio u javnosti suočavao sa suicidnim mislima.


Samo sam ušetao u okean, plivao što dalje mogu i nadao se da ću se udaviti, da će me udariti brod ili pojesti ajkula – kaže glumac. – Onda bih se setio da su moja deca još uvek na obali i da ne mogu to da im uradim.


Podsetimo, Hamer se našao u centru pažnje svetskih medija nakon što ga je više žena optužilo za seksualno, psihičko i fizičko nasilje, kao i da je imao kanibalističke žudnje.

 

Glumac kog pamtimo iz filmova Call Me by Your Name i The Man from U.N.C.L.E, naime, slao je bizarne poruke jednoj devojci, a kad ih je ona podelila javno usledila je prava lavina.

 

Bivši glumac Armi Hamer optužen je za zlostavljanje, silovanje i nasilje
Bivši glumac Armi Hamer optužen je za zlostavljanje, silovanje i nasiljefoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ubrzo su se javile i druge devojke s kojima se Hamer dopisivao ili bio u vezi, a koje su otkrile da im je Hamer pisao da želi da budu njegove robinje, da mašta da ih siluje, često izražava želju da jede njihove delove tela, pije im krv...


Jednoj ženi je glumac eksplicitno napisao da želi da je pojede, a poslao joj je i svoju fotografiju na kojoj se vidi tetovaža po kojoj je prepoznatljiv.


Ja sam sto posto kanibal. Želim da te pojedem. S***e, nije lako priznati to, nikad ranije nisam to rekao – piše glumac.


On se nakon ovog skandala i niza drugih i ništa manje jezivih optužbi povukao iz glume i sada radi kao agent za prodaju nekretnina na Kajmanskim ostrvima.

Armi Hamer je, inače, član poznate bogataške porodice o kojoj je nedavno snimljeno dokumentarno ostvarenje "Kuća Hamerovih". Reč je o priči punoj uznemirujućih detalja o više generacija bizarnosti, skandala, prevara i zlostavljanja.
 

 

makonda-tracker