život pun skandala

Imao je NEVALJALI TRON, najbližima oduzeo porodične milione: Preminuo ozloglašeni biznismen i otac holivudskog kanibala

0

U porodici čuvenog glumca bilo je mnogo primera bizarnog ponašanja, a u tome je prednjačio njegov otac, za kog mediji javljaju da je izgubio borbu s rakom

foto: EPA-EFE/WARREN TODA
foto: EPA-EFE/WARREN TODA

Američki mediji javili su sinoć da je u 66. godini preminuo Majkl Armand Hamer, poznati biznismen i otac osramoćenog holivudskog glumca Armija Hamera.


Njegov predstavnik za javnost potrdio je za People vest o smrti poslovnog čoveka i unuka čuvenog industrijaliste Armanda Hamera, osnivača kompanije Occidental Petroleum.


Majkl Hamer je preminuo posle duge i teške borbe s kancerom i sada počiva u miru – istakao je PR.

 

On je iza sebe ostavio sinove Armija (36) i Viktora (34), koje je dobio s bivšom suprugom Dru En Mobli.


Stariji sin Majkla Armanda Hamera i čuveni glumac Armi Hamer našao se nedavno u centru skandala kada su isplivale bizarne poruke koje je slao jednoj devojci. Glumac kog pamtimo iz filmova Call Me by Your Name i The Man from U.N.C.L.E, podelio je s njom svoje fantazije da joj odseče prst i nosi ga u džepu.

 

Armi Hamer
foto: EPA/CLEMENS BILAN

Ubrzo su se javile i druge devojke s kojima se Hamer dopisivao ili bio u vezi, a koje su otkrile da im je Hamer pisao da želi da budu njegove robinje, da mašta da ih siluje, često izražava želju da jede njihove delove tela, pije im krv...
Jednoj ženi je glumac eksplicitno napisao da želi da je pojede, a poslao joj je i svoju fotografiju na kojoj se vidi tetovaža po kojoj je prepoznatljiv.


Ja sam sto posto kanibal. Želim da te pojedem. S***e, nije lako priznati to, nikad ranije nisam to rekao – piše glumac.


On se nakon ovog skandala i niza drugih i ništa manje jezivih optužbi povukao iz glume i sada radi kao agent za prodaju nekretnina na Kajmanskim ostrvima, ali priča o njegovoj porodici stalno intrigira javnost.

 

1 / 4 Foto: EPA/CLEMENS BILAN

 

Nedavno je objavljeno dokumentarno ostvarenje "Kuća Hamerovih" u kom se najviše pričalo o ovom slučaju, ali su se autori osvrnuli na uznemirujuću istoriju porodice Hamer.


Jedan od najistaknutijih bio je upravo Armijev otac Majkl, koji je juče preminuo, o kom su decenijama kružile zapanjujuće priče.

Njega su pratile određene kontroverze, između ostalog i to što su policajci koji su došli u njihov porodični dom odmah posle smrti njegovog oca Armanda videli kako Majkl utovaruje predmete iz vile u pet automobila.


Ipak, definitivno ništa nije šokiralo svet kao tvrdnje da je imao — "seksualni tron".


Prema pisanju medija, u pitanju je nešto što on naziva "nevaljalom stolicom", a troje ljudi je za Vanity Fair potvrdilo da ovakav predmet postoji i da se nalazi u prostorijama Fondacije "Armand Hamer" u Karpinteriji.

Reč je o stolici višoj od dva metra na kojoj se navodno nalaze kuka, kavez i rupa na mestu za sedenje, a Vanity Fair je navodno imao uvid u fotografiju na kojoj Majkl Hamer sedi na "tronu" dok drži glavu neimenovane žene, dok se plavokosa žena koja sedi u kavezu osmehuje.


Kako tvrdi njegova sestra Kejsi Hamer, Majkl je dobio najveći deo bogatstva njihovog dede, oko 40 miliona dolara, dok je njoj pripalo 250.000, a njenom ocu Džulijanu Hameru oko 500.000, zbog čega se mnogi pitaju kako je ocu poznatog glumca pošlo za rukom da nasledi tako pozamašn deo porodičnog imetka.

 

 

 

makonda-tracker