ponovo u žiži javnosti

Teške optužbe na račun njegovog brata: Novi skandal trese porodicu HOLIVUDSKOG KANIBALA

0

Glumac Armi Hamer, poznati holivudski kanibal, sada prolazi kroz još jedan skandal, ali verovali ili ne, ovog puta ne nalazi se on u centru skandala već njegov rođeni brat.

Maćeha holivudskog kanibala pokrenula je tužbu protiv njegovog brata.
Maćeha holivudskog kanibala pokrenula je tužbu protiv njegovog brata.foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Težak period je iza, izgleda i pred porodicom osramoćenog glumca i holivudskog kanila Armija Hamera.

 

Naime, krajem prošle godine svet je obišla vest da je preminuo poznati biznismen i osnivač kompanije "Occidental Petroleum" Majkl Armand Hamer.

 

I kao da mu nije dovoljno što se suočava sa raznoraznim optužbama za silovanje, kanibalizam i bizarne seksualne fetiše, glumac Armi Hamer sada prolazi kroz još jedan skandal, ali verovali ili ne, ovog puta ne nalazi se on u centru skandala već njegov rođeni brat.

O čemu se radi? Maćeha Armija Hamera Misti Milvord tuži njegovog brata, tvrdeći da joj Viktor Hamer sprečava pristup gotovini koja joj je zaveštana testamentom njihovog oca Majkla.

 

Misti se 2017. godine udala za Majkla Hamera, a sada nakon njegove smrti stupa u pravnu bitku protiv jednog od njegovih sinova. 

 

Ona je 10. januara podnela sudska dokumenta u kojima optužuje Viktora da blokira njeno nasledstvo. Armi se nigde ne spominje u žalbi. 

 

Maćeha poznatog glumca dalje objašnjava da je Viktor koristio svoj posao brokera u kompaniji Morgan Stanley" kako bi je sprečio da dobije više od 2 miliona dolara koje joj je suprug ostavio. 

 

Kako kaže, ona je pokušala novac da podigne 23. decembra, mesec dana nakon smrti muža, ali nije uspela. 

–  Morgan Stenly je odbio da prebaci na Misti račune i novac u vrednosti većoj od 2 miliona dolara, čime je prekršio ugovornu obavezu prema Misti kao korisniku – navodi se u žalbi.

 

Misti je optužila Viktora da je "nezakonito pokušao da preuzme kontrolu nad svim računima i imovinom dve fondacije, Armand Hammer Foundation, Inc. i Hammer International Foundation, Inc."

 

– Viktor Hamer nema zakonska ovlašćenja da se stavi na upravljanje računima ili da sebi da kontrolu ili da vrši uputstva nad računima – rekao je njen advokat u sudskim dokumentima do kojih je došao The Sun.

 

– Međutim, na insistiranje Viktora Hamera, Morgan Stanley je odbio da ispoštuje direktivu Majkla Hamera da se računi prenesu na Misti –

 

Udovica Majkla Hamera zahteva povraćaj novca i odštetu.

 

Čini se da ne može biti nezgodniji trenutak za novi skandal u porodici Armija Hamera, jer on već godinama prolazi kroz veoma težak period. 

 

Armi Hamer je još uvek izgnanik nakon niza otkrića koja su se nizala počevši od januara 2021. godine, a koja se tiču njegovih seksualnih fetiša i nasilnih fantasija.

Njegova supruga Elizabet Čembers, sa kojom ima dvoje dece Harper (7) i Forda (5) u julu 2020. godine je podnela zahtev za razvod braka, a samo šest meseci kasnije usledila je prava oluja u kojoj se našao, u vrtlogu optužbi za afere, kanibalizam, seksualnu prinudu i brutalnost.


Poruke koje je slao ženama uključivale su razgovore o ekstremnim seksualnim odnosima i uznemirujućim kanibalističkim porivima.

 

Hoću da te pojedem... ja sam 100% kanibal– glasila je jedna poruka, dok su druge uključivale uznemirujuće priznanje da želi da pojede ženi rebra i odseče joj prste na nogama.

Policija Los Anđelesa je sprovela istragu i Hamer nikada nije optužen, ali su se optužbe pokazale kao katastrofalne za Hamerovu karijeru.

 

U filmu "Shotgun Wedding" u kojem je trebalo da iga sa Dženifer Lopez ga je zamenio Džoš Duhamel, a Majls Teler je preuzeo njegovu ulogu u TV serij i "The offer", koja dramatizuje snimanje filma "Kuma" Frensisa Forda Kopole.

 

 

makonda-tracker